Λίγες ημέρες μετά τον γάμο της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο η Τζούλια Νόβα, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν μείνει έγκυος.

Η παρουσιάστρια είναι 7,5 μηνών έγκυος και εξομολογήθηκε: «Γενικότερα ήθελα να κάνω οικογένεια, δεν περίμενα ότι θα προέκυπτε τώρα και εφόσον και ο Μιχάλης ήταν θετικός στο να προχωρήσουμε, το σκέφτηκα λίγο και έτσι το συνεχίσαμε. Δεν ήμουν καθόλου έτοιμη για την εγκυμοσύνη, επειδή δεν το προσπαθούσαμε και δεν το επιδιώκαμε. Έγινε μια φορά! Οι πιθανότητες μας, στην ουσία, ήταν μηδαμινές. Μια περίοδος με πολύ άγχος για μένα».

«Μετά από δυόμιση μήνες, όταν το τεστ βγήκε θετικό, ο Μιχάλης χάρηκε πάρα πολύ ενώ εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω. προσπαθούσα να είμαι πιο ώριμη και ψύχραιμη. Ήθελα να πάω στον γυναικολόγο, να το δω επειδή πολλές φορές τα τεστ που παίρνουμε από το φαρμακείο κάνουν λάθος. Όταν ο γιατρός πήγε να με εξετάσει, όταν ήμουν περίπου δυόμιση μηνών έγκυος, η πρώτη μου αντίδραση ήταν “καρδιά είναι αυτή που ακούγεται; Γιατί χτυπάει; Πως γίνεται αυτό;”. Γέλασε μαζί μου» είπε χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ