Η Τζούλια Νόβα μίλησε στη κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και για τον «Τροχό της τύχης».

Συγκεκριμένα, για τον «Τροχό της Τύχης» είπε ότι:

«Πολλές φορές όταν οι άνθρωποι σου κάνουν επίθεση και εσύ δεν αντιδράς, κάνεις πίσω οπότε μπορούσαν να με εκμεταλλευτούν, να με πατήσουν λίγο παραπάνω. Έκλαιγα αρκετές φορές στα καμαρίνια. Καταρχάς υπήρξε και μια φορά που αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε τα γυρίσματα. Αισθανόμουν απόλυτη πίεση, μου ερχόταν να λιποθυμήσω, δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Προφανώς είχα κρίση πανικού.

Ένιωθα καταπιεσμένη στην προηγούμενη σχέση μου, δεν με άφηνε να κάνω τίποτα. Με τον πρώην σύντροφό μου δεν μιλάμε. Έχω δεχτεί ανήθικες προτάσεις. Μου είχε πει κάποιος ότι πρέπει να κοιμηθώ μαζί του για να πάρω εκπομπή. Θα πήγαινα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου με κλειστά τα μάτια».

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Είναι ακόμα η Ηλιάνα παρουσιάστρια; Δεν είναι του γούστου μου. Είναι κακιά και δεν με εκφράζουν οι κακοί άνθρωποι. Είχε σχολιάσει και εμένα χωρίς κανέναν λόγο. Το τι λάσπη έριξε σε εκείνη τη συνέντευξη. Έχει κακία μέσα της. Δεν έβλεπα την εκπομπή που είχε κάνει τότε, πολύ κουτσομπολιό».

Μετά τη συνέντευξη της Τζούλιας Νόβα, πήρε τον λόγο η Αφροδίτη Γραμμέλη και αναφέρθηκε στο γεγονός που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το υπόλοιπο πάνελ του Pop up είχαν σχολιάσει την παρουσιάστρια λέγοντας:

«Είχε δώσει μια συνέντευξη η Τζούλια και κάτι είχε ειπωθεί σε σχέση με τα όνειρά της. Κάτι είχε ειπωθεί επί προσωπικού απ’ όλους μας, δεν ήταν μόνο η Ηλιάνα. Βλέπω ότι την έχει πειράξει πάρα πολύ και θυμάμαι ότι τότε είχε θυμώσει και είχε στεναχωρηθεί.

Θεωρώ πως ήταν λίγο παραπάνω τσιμπημένο το σχόλιο και ενδεχομένως ήταν και προσβλητικό για την κοπέλα. Δεν το συνέχισε τότε, εξέφρασε μια δυσαρέσκεια. Το σχόλιο που είχαμε κάνει τότε ήταν παραπάνω αιχμηρό απ’ ότι θα έπρεπε. Ήταν προσβλητικό για την κοπέλα. Το σχόλιό μας ξεπέρασε το όριο, την προσέβαλε και ήταν λάθος μας».

Διαβάστε επίσης: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Η Βίκυ Καγιά είναι μια πετυχημένη γυναίκα, συγκρίνετε με όσο θέλετε μαζί της»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ