Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου. Πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε επίσημα την εγκυμοσύνη της και αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Η ίδια μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media ενημερώνει συχνά τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της και με στη νέα της ανάρτηση έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους, πόσο έχει φουσκώσει η κοιλιά της στο δεύτερο τρίμηνο της κύησης. 

To μοντέλο, που περιμένει κορίτσι ανέβασε φωτογραφία με τον σύντροφό της, του οποίου φρόντισε ωστόσο να κρύψει το πρόσωπο. Οι δυο τους είναι ένα χρόνο μαζί, ωστόσο δεν ξέρουμε για εκείνον πολλές πληροφορίες.

Το μοντέλο, το οποίο έχει αποτραβηχτεί τα τελευταία χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media και μοιράζεται τα πάντα με τους διαδικτυακούς της φίλους, όπως και το υπερηχογράφημα του μωρού που περιμένει.

Ωστόσο, σε παλαιότερη ανάρτησή της η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε αποκαλύψει πως δεν είναι η πρώτη φορά που έμεινε έγκυος.

Συγκεκριμένα η Τζούλια Αλεξανδράτου κοινοποίησε ένα instastory που έγραφε: «Παρεμπιπτόντως αυτή είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη. Έχω μιλήσει για τις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες μου στο παρελθόν. Δεν ξέρετε τίποτα για τη ζωή μου. Και έτσι θέλω να μείνει αυτό. Παρακαλώ κοιτάξτε τη ζωή σας και τη δουλειά σας. Ευχαριστώ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ