Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον γάμο του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Xερντ. Η δικαστική διαμάχη έχει φέρει στο φως δεκάδες αποκαλύψεις. Αυτή τη φορά όμως ήρθε κάτι διαφορετικό από την αίθουσα του δικαστηρίου καθώς ο Τζόνι Ντεπ έχει βρει έναν δημιουργικό τρόπο να περνά την ώρα του.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός ζωγραφίζει σε post it και σε τετράδια που έχει μπροστά του, όσο οι δικηγόροι του ή αυτοί της Άμπερ Χέρντ, εξετάζουν τους μάρτυρες της υπόθεσης. 

Ο 58χρονος ηθοποιός εντοπίστηκε να ζωγραφίζει σε post it στην 9η ημέρα της δίκης της υπόθεσής του και μάλιστα ενθουσιάστηκε τόσο με το αποτέλεσμα του σκίτσου του που το έδειξε στον δικηγόρο του. Εκείνος χαμογέλασε και η κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που έγινε viral στα social media.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι καταθέσεις συνεχίζονται στη δίκη που διεξάγεται εδώ και μέρες. Σειρά αυτή τη φορά είχε ο θυρωρός του κτιρίου όπου έμενε το πρώην ζευγάρι.

Ο Αλεχάντρο Ρομέρο έδωσε την πιο «ιδιαίτερη» κατάθεση που καταγράφηκε ποτέ σε δίκη αφού δεν ήταν παρών στο δικαστήριο. Κατέθεσε από το κινητό του τηλέφωνο και μέσα από το αυτοκίνητό του.

Η αντίδραση του Τζόνι Ντεπ σε όσα είπε ο θυρωρός

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του ο Αλεχάντρο Ρομέρο είπε ότι η Άμπερ Χερντ και ο φίλος της, Ρόκι Πένινγκτον του είπαν πως κάποιος προσπαθούσε να μπει στο κτίριο στο δυτικό Χόλιγουντ.

«Τι; Λίγο πάνω από το πάτωμα; Ο σκύλος γρατζουνούσε. Στο κεφάλι μου σκέφτομαι… νομίζει ότι κάποιος προσπαθεί να εισβάλει με γρατζουνιές λίγο πάνω από το πάτωμα;». 

Ήταν εκείνη η στιγμή που ο Τζόνι Ντεπ άρχισε να γελάει με την περιγραφή του θυρωρού ενώ το ίδιο έκαναν και οι υπόλοιπο παρευρισκόμενοι στο δικαστήριο. «Ήταν τόσο τρομαγμένοι. Μου ζήτησαν να μπω στη μονάδα και να ψάξω δωμάτιο δωμάτιο. Το έκανα, είναι κομμάτι της δουλειάς μου», είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ