Φημολογείται ότι ο Τζόνι Ντεπ θα πληρωθεί περισσότερα από 300 εκατομμύρια δολάρια για να επιστρέψει στους «Πειρατές της Καραϊβικής», αφού τον έδιωξαν με συνοπτικές διαδικασίες από το franchise το 2018 εν μέσω καταγγελιών για κακοποίηση από την πρώην του Άμπερ Χερντ.

«Επικοινωνούσαν με τον ηθοποιό πριν από τη δίκη του εναντίον της Άμπερ Χερντ και τον ρωτούσαν, αν θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει για μια άλλη ταινία του franchise ή δύο. Στη συμφωνία αναφέρεται, ότι ο Τζόνι Ντεπ, θα επιστρέψει ως Τζακ Σπάροου στους “Πειρατές της Καραϊβικής 6”.

Αυτό που μπορώ να σας πω, είναι ότι το στούντιο έχει ήδη γράψει ένα προσχέδιο για μια ταινία για τον Τζακ Σπάροου, οπότε είναι πολύ αισιόδοξοι, ότι ο Τζόνι θα τους συγχωρέσει και θα επιστρέψει στον εμβληματικό χαρακτήρα», ανέφερε πηγή από τη Disney στη Daily Mail.

Στις φήμες που θέλουν τον Τζόνι Ντεπ να επιστρέφει στους «Πειρατές της Καραϊβικής», με τον ρόλο του διάσημου πειρατή «Τζακ Σπάρροου» απάντησε ο εκπρόσωπός του.

Όπως δήλωσε στο Fox News Digital, ο Χολιγουντιανός ηθοποιός δεν διατίθεται να επαναλάβει τον ρόλο του, ούτε βρίσκεται σε συζητήσεις για αυτόν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, o 59χρονος ηθοποιός δέχτηκε πρόταση ύψους 301 εκατομμυρίων δολαρίων από τη Disney.

Επίσης, ο αμερικανικός όμιλος, φέρεται να προσθέτει μια σημαντική δωρεά στη συμφωνία, αφού θα προσφέρει χρήματα σε μια φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής του Χολιγουντιανού ηθοποιού, ως χειρονομία καλής θέλησης.

Κατά τη διάρκεια της δίκης με την Άμπερ Χερντ, ο εξεταστής Μπεν Ρότενμπορν, του είπε: «Αν η Disney ερχόταν σε εσάς με 300 εκατομμύρια δολάρια και ένα εκατομμύριο αλπακά, τίποτα σε αυτή τη γη δεν θα σας έκανε να επιστρέψετε και να δουλέψετε με την Disney σε μια ταινία Πειρατές της Καραϊβικής. Σωστά;», με τον ηθοποιό να απαντά «Σωστά».

Η Χερντ έχει κατηγορήσει τον ηθοποιό ότι της επιτέθηκε σωματικά και σεξουαλικά σε πολλές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια του σύντομου γάμου τους, για τον οποίο αναφέρθηκε σε άρθρο της στη Washington Post το 2018.

Λίγες ημέρες μετά τη δημοσίευση του άρθρου, η Disney «έκοψε τους δεσμούς» μαζί του. Ο ατζέντης του ισχυρίστηκε επίσης στο δικαστήριο ότι ο ηθοποιός έχασε αμοιβή 22,5 εκατομμυρίων δολαρίων για μια πιθανή έκτη ταινία του franchise.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ