Ο Τζον Λέτζεντ ρίχνει φως και αποκαλύπτει τον λόγο που τελείωσε η φιλία του με τον Κάνιε Γουέστ.

Ο 43χρονος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι η πολιτική -δηλαδή η υποστήριξη του Γουέστ στον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και η δική του εκστρατεία το 2020- άλλαξε δραματικά τη φιλία τους.

«Δεν είμαστε τόσο φίλοι όσο παλιά», είπε ο Τζον Λέτζεντ σε podcast του CNN. «Ειλικρινά πιστεύω επειδή διαφωνήσαμε δημόσια για την υποψηφιότητά του, την υποστήριξη του Τραμπ. Νομίζω ότι έγινε υπερβολικό για εμάς να διατηρήσουμε τη φιλία μας».

Οι δυο τους υπήρξαν κολλητοί φίλοι και συνεργάστηκαν σε πολλά τραγούδια μέσα στα χρόνια. Ο Γουέστ έκανε μάλιστα και ολόκληρες παραγωγές για τον Λέτζεντ.

Σύμφωνα με το Λέτζεντ, ο Γουέστ «δεν ήταν χαρούμενος που» δεν τον υποστήριξε όταν ανακοίνωσε ότι θα διεκδικούσε την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2020.

«Ήταν στενοχωρημένος που δεν υποστήριξα την υποψηφιότητά του για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής – για ευνόητους λόγους», είπε ο Λέτζεντ. «Δεν ήμουν μόνος σε αυτό, αλλά, ξέρετε, δεν ήταν χαρούμενος γι’ αυτό. Και πραγματικά δεν είμαστε κοντά έκτοτε», ανέφερε συνεχίζοντας.

Ο Γουέστ ξεκίνησε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος εν μέσω μιας ταραχώδους περιόδου στην προσωπική του ζωή και διαφόρων επεισοδίων ασταθούς συμπεριφοράς. Στη μοναδική προεκλογική του εκδήλωση, αποκάλυψε βαθιά προσωπικά στοιχεία για την οικογένειά του. Τελικά κέρδισε περίπου 60.000 ψήφους σε δώδεκα πολιτείες.

Από την πλευρά του ο Λέτζεντ έδειξε τη στήριξή του στον Τζο Μπάιντεν μετά τον αποκλεισμό της Ελίζαμπεθ Γουόρεν,

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Legend μιλάει για την τεταμένη σχέση του με τον Γουέστ. Σε μια συνέντευξη του 2020 στους The Sunday Times του Ηνωμένου Βασιλείου αναφέρθηκε στη φιλία τους και εκείνη την εποχή δεν κατηγόρησε την πολιτική για την αλλαγή της σχέσης τους, αλλά μάλλον την ανάγκη και των δύο να έχουν τη δική τους προσωπική ζωή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ