Πόλος έλξης για πολλούς αστέρες της διεθνούς showbiz έχει γίνει για μια ακόμη χρονιά η Ελλάδα και τα νησιά της. Ανάμεσα στα ονόματα που επισκέφθηκαν φέτος τη χώρα μας είναι η Κιάρα Φεράνι, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, ο Τζέιμς Φράνκο με την Ίζαμπελ Πάκζαντ, Αριάνα Ροκφέλερ, ο Ράιαν Γκόσλινγκ με την Εύα Μέντες και πολλοί ακόμη. Ανάμεσά τους βρέθηκε και ο Μάτζικ Τζόνσον με τη σύζυγό του που ενθουσιάστηκε με τη χώρα μας. Ο Τζίμι Κίμελ μάλιστα θέλησε να «τρολάρει» τον Τζόνσον και έκανε την καλύτερη διαφήμιση τη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος παρουσιαστής που φημίζεται για το χιούμορ του έκανε μια σειρά από αναρτήσεις στα social media, όπου μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του μια φωτογραφία από τις «φανταστικές διακοπές» του στην Ελλάδα και το νησί της Σαντορίνης.

Ο κωμικός παρουσιαστής χρησιμοποίησε τη δύναμη του photoshop και παρουσίασε πώς θα ήταν οι Magic Vacation του «τρολάροντας» τον ενθουσιασμό του Μάτζικ Τζόνον για το ταξίδι στην Ελλάδα.

Έτσι, τον βλέπουμε να μοιράζεται ένα στιγμιότυπο παρέα του θρύλου του NBA Μάτζικ Τζόνσον και τη σύζυγό του, Κούκι Τζόνσον από τη Σαντορίνη.

Αλλά και από τις βόλτες στην Αθήνα.

Οι φωτογραφίες του είναι φυσικά προϊόν μοντάζ, ωστόσο ο Τζίμι Κίμελ φαίνεται πως έκανε μια χαρά διαφήμιση με τις αναρτήσεις του στη χώρα μας.

Δείτε τις αρχικές αναρτήσεις του Μάτζικ Τζόνσον με τη σύζυγό του:

Η παρουσία του αστέρα του ΝΒΑ στην Ελλάδα έκανε ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς εκείνος ενθουσιάστηκε με τη μοναδικότητα της χώρας και δεν σταμάτησε να δημοσιεύει στα social media φωτογραφίες από τις διακοπές του.

Ο ίδιος είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου δήλωσε πως τον έχει εμπνεύσει η Ιστορία της Ελλάδας και ανέφερε χαρακτηριστικά πως το ταξίδι στον τόπο μας ήταν μια εμπειρία που του άλλαξε τη ζωή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ