Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Τζίμι Κίμελ, καθώς αποκάλυψε ότι ο 7χρονος γιος του υποβλήθηκε για τρίτη φορά σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.

«Το Σαββατοκύριακο, το αγόρι μας, ο Μπίλι είχε την τρίτη (από τρεις, ελπίζουμε) εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς», ανακοίνωσε ο Κίμελ τη Δευτέρα.

Ο μικρότερος γιος του υποβλήθηκε με επιτυχία σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς το Σαββατοκύριακο του εορτασμού της Εθνικής Ημέρας Μνήμης στο Παιδικό Νοσοκομείο του Λος Άντζελες. Μάλιστα ο 56χρονος Τζίμι Κίμελ μοιράστηκε και μία φωτογραφία του μικρού Μπίλι, από το κρεβάτι του νοσοκομείου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Αυτό το Σαββατοκύριακο, το αγόρι μας ο Μπίλι έκανε την τρίτη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Μπήκαμε σε αυτή την εμπειρία με πολλή αισιοδοξία και σχεδόν εξίσου πολύ φόβο και βγήκαμε με μια νέα βαλβίδα μέσα σε ένα ευτυχισμένο, υγιές παιδί», έγραψε χαρακτηριστικά ευχαριστώντας παράλληλα τους γιατρούς για την «ανυπολόγιστη καλοσύνη και την εμπειρία τους».

«Το να περπατάς σε αυτό το νοσοκομείο, να συναντάς γονείς στην πιο ευάλωτη θέση τους, παιδιά που πονάνε και τους γιατρούς που κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τα σώσουν είναι μία εμπειρία που αναδεικνύει την ταπεινότητα που πρέπει να μας διακατέχει», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια ο Τζίμι Κίμελ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες και για το πώς βοηθάει τις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Ευχαρίστησε επίσης τους όσους αφιέρωσαν χρόνο για να προσευχηθούν και να στείλουν θετική ενέργεια στον γιο του, τη σύζυγό του αλλά και τον γιο του Μπίλι που είναι το «πιο σκληρό και αστείο 7χρονο παιδί» που γνωρίζουν.

Να θυμίσουμε ότι ο γιος του παρουσιαστή έκανε τη δεύτερη εγχείρηση καρδιάς σε ηλικία 7 μηνών τον Δεκέμβριο του 2017. Από τότε που γεννήθηκε ο γιος του, ο Τζίμι Κίμελ στηρίζει και έχει συγκεντρώνει χρήματα για το Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες.

Διαβάστε επίσης:
Τζίμι Κίμελ: Ποια είναι η κούκλα σύζυγός του – Όταν γνωρίστηκαν έβγαιναν με άλλους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ