Η βραβευμένη ηθοποιός και παραγωγός Τζίλιαν Άντερσον υπέγραψε συμφωνία πρώτης προβολής με το Netflix μέσω της εταιρείας παραγωγής της Fiddlehead Productions. Η συμφωνία αφορά στην παραγωγή τηλεοπτικού προϊόντος και έχει διετή διάρκεια.

Η ηθοποιός είχε μία γόνιμη συνεργασία τα τελευταία χρόνια με την πλατφόρμα τηλεοπτικού περιεχομένου, κερδίζοντας βραβεία Emmy, SAG, Critics Choice και Χρυσή Σφαίρα για τη συμμετοχή της στη σειρά «The Crown», στο ρόλο της Μάργκαρετ Θάτσερ.

Πρωταγωνιστεί επίσης ως σεξοθεραπεύτρια Dr Jean Milburn στην κωμωδία της πλατφόρμας «Sex Education», η οποία πρόκειται να επιστρέψει για τέταρτη σεζόν.

«Το Netflix ήταν ένα εμπνευσμένο και υποστηρικτικό σπίτι για μεγάλο μέρος της πρόσφατης υποκριτικής μου δουλειάς, οπότε είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ μαζί τους για τα τηλεοπτικά έργα που αναπτύσσω αυτήν τη στιγμή», είπε η Άντερσον. Επιπλέον, πρόσθεσε: «Έχουμε ένα κοινό πάθος για προοδευτικές, συναρπαστικές και ελκυστικές ιστορίες και είμαι ενθουσιασμένη που ανακοινώνω τη συνεργασία μας».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ