Η χημεία της Τζέσικα Τσάστεϊν και του Όσκαρ Άιζακ είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Ένα slow motion βίντεο 52 δευτερολέπτων από την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ της Βενετίας έκανε τους πάντες να μιλούν για αυτό. «Έδωσαν στον κόσμο αυτό που ήθελε» γράφει κάτι από το στιγμιότυπο που μοιράστηκε στον λογαριασμό του στο Instagram το ειδησεογραφικό πρακτορείο Getty.

Οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς του HBO «Σκηνές από έναν γάμο» εμφανίστηκαν μαζί στο 78ο Φεστιβάλ Βενετίας την περασμένη Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου για την πρεμιέρα της. To Scenes of a marriage, όπως είναι πο πρωτότυπος τίτλος, είναι βασισμένο στην τηλεοπτική σειρά του 1974 σε σενάριο και σκηνοθεσία Ίνγκμαρ Μπέργκμαν.

Για όσους δεν ξέρουν, η Τζέσικα Τσάστεϊν με τον κόμη και πρώην διευθυντή δημοσίων σχέσεων του οίκου Armani, Gian Luca Passi de Preposulo που πλέον εργάζεται για το brand Moncler. Παντρεμένος είναι και ο Όσκαρ Άιζακ με την σεναριογράφο Ελβίρα Λιντ.

Οι δύο πρωταγωνιστές γνωρίζονται από τα σχολικά τους χρόνια και είναι αδερφικοί φίλοι. Η αδιαμφισβήτητη χημεία τους βέβαια έδωσε τροφή για πολλά σχόλια στο Τwitter. «Έχω πληροφορία ότι μπορεί να οδηγήσει στο διαζύγιο της Τζέσικα Τσάστεϊν από τον σύζυγό της», γράφει μια από τους χρήστες του.

Ξεπερνώντας το πρώτο «σοκ», οι χρήστες των social media άρχισαν να συγκρίνουν το τρυφερό στιγμιότυπο με άλλα. Ένα από αυτά ήταν και η παρακάτω σκηνή από την «Οικογένεια Άνταμς».

«Είμαστε όλοι ευλογημένοι που μαθαίνουμε ότι κανείς δε θα μας κοιτάξει ποτέ όπως ο Άιζακ κοιτάζει την Τζέσικα Τσάστεϊν», γράφει δημοσιογράφος του Al Jazeera. 

Σε κάθε περίπτωση, αυτό το βίντεο ήταν ένα από τα highlight του φετινού Φεστιβάλ και όντως ήταν «αυτό που θέλαμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ