Η τραγουδίστρια Τζέσι Τζέι αποκάλυψε πως ήταν έγκυος και πως εχθές το βράδυ έχασε το παιδί που κυοφορούσε.

Η Τζέσι Τζέι της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Τζέσικα Έλεν Κορνις, εξήγησε επίσης ότι αποφάσισε να κάνει μωρό μόνη της καθώς είναι «το μόνο που ήθελα ποτέ και η ζωή είναι μικρή».

Η τραγουδίστρια έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας τις δύσκολες στιγμές που βιώνει.

«Χθες το πρωί γελούσα με έναν φίλο μου και του έλεγα “Σοβαρά πώς θα τραγουδήσω αύριο το βράδυ, χωρίς να πω σε όλο το κοινό ότι είμαι έγκυος;”. Αλλά από χθες το βράδυ σκεφτόμουν πως θα τα καταφέρω χωρίς να ξεσπάσω σε κλάματα…

Αφού πήγα για τον τρίτο υπέρηχο μου είπαν ότι πλέον δεν υπάρχει χτύπος. Σήμερα το πρωί νιώθω ότι δεν μπορώ να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου. Μπορεί να μετανιώσω που κάνω αυτή την ανάρτηση, μπορεί και όχι. Δεν ξέρω…

Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να τραγουδήσω σήμερα. Όχι επειδή αποφεύγω το πένθος αλλά γιατί ξέρω ότι αυτό θα με βοηθήσει.

Θέλω να είμαι ειλικρινής και αληθινή και να μη κρύψω αυτά που νιώθω. Το αξίζω. Θέλω να είμαι όσο περισσότερο μπορώ ο εαυτός μου. Όχι μόνο για το κοινό μου αλλά και για εμένα και για το μικρό μωρό μου.

Αποφάσισα να κάνω ένα παιδί μόνη μου. Γιατί αυτό ήθελα πάντα και η ζωή είναι πολύ μικρή. Το να μείνω έγκυος ήταν ένα θαύμα και μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Είμαι ακόμη σε σοκ, η στεναχώρια είναι τεράστια. Αλλά ξέρω ότι είμαι δυνατή και θα είμαι καλά» έγραψε η πασίγνωστη τραγουδίστρια.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η τελευταία της σχέση που είχε γνωστή ήταν με τον Χολιγουντιανό σταρ, Τσάνινγκ Τέιτουμ.