Η Τζένιφερ Λόπεζ ανήμερα της Γιορτής του πατέρα δημοσίευσε μια καυτή φωτογραφία του Μπεν Άφλεκ. Ο ηθοποιός του The Flash ποζάρε χωρίς πουκάμισο στο μπάνιο δείχνοντάς μας τους καλογυμνασμένους του κοιλιακούς.

«Ανάρτηση ένδειξη εκτίμησης στον πατέρα. Χαρούμενη Γιορτή του Πατέρα. Και χρόνια πολλά σε όλους τους καταπληκτικούς μπαμπάδες εκεί έξω. Σας αγαπάμε και σας εκτιμούμε περισσότερο από όσο θα ξέρετε ποτέ».

Στο post της Λατίνας σταρ ακολούθησαν και άλλες στιγμές του ζευγαριού, αλλά όπως ήταν φυσικό οι fans έμειναν στην πρώτη. Τα σχόλια ήταν πολλά και η αρνητική κριτική δεν έλειψε. Κάποιοι σχολίασαν ότι δεν θα έπρεπε να δημοσιεύει μια φωτογραφία του άντρα της ημίγυμνου για να μιλήσει για την Γιορτή του Πατέρα. Άλλοι επισήμαναν ότι ο Μπεν Άφλεκ δεν είναι ο πατέρας των παιδιών της και πως θα έπρεπε να τιμά τον Μαρκ Άντονι αντ’ αυτού. Επίσης, κάποιοι ανέφεραν ότι ο Μπεν Άφλεκ δεν εμφανίζεται με τα παιδιά του και πως θα έπρεπε να φροντίζει αυτά.

Θυμίζουμε ότι όταν το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2022 o Μπεν Άφλεκ έγινε πατριός των δίδυμων Μαξ και Εμ που έχει αποκτήσει η Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μαρκ Άντονι.

Επίσης, ο ηθοποιός έχει ακόμα τρία παιδιά, τη Βάιολετ, τη Σεραφίνα και τον Σάμουελ με τη Τζένιφερ Γκάρνερ.

Διαβάστε επίσης:

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Καλοδιάθετοι και διαχυτικοί στην πρεμιέρα του The Flash

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ