Η Τζένιφερ Λόπεζ δημοσίευσε ένα γλυκό αφιέρωμα στον αρραβωνιαστικό της Μπεν Άφλεκ για τη Γιορτή του του Πατέρα. Το μονταρισμένο βίντεο περιλάμβανε πολλές τρυφερές τους στιγμές με φιλιά και αγκαλιές τόσο πρόσφατες, όσο και από το παρελθόν.

Ακόμα είχε μερικά στιγμιότυπα από ιδιωτικές τους στιγμές που διάλεξε η 52χρονη σούπερσταρ.

Στο backround ακουγόταν ένα απόσπασμα από συνέντευξη της Τζένιφερ Λόπεζ όπου η τραγουδίστρια ανέφερε ότι αγαπά την καριέρα της, αλλά τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από το να μπορεί να φτιάξει μια οικογένεια με κάποιον που αγαπά βαθιά και είναι εξίσου αφοσιωμένος στην οικογένεια όπως αυτή.

Στη συνέχεια πρόσθετε: «Λατρεύω την ιδέα του μέλλοντος και του τι μπορούμε να δημιουργήσουμε. Αλλά πραγματικά θέλω απλώς να απολαύσω τη στιγμή και να παραμείνω αληθινά παρούσα σε αυτήν όσο μπορώ».

Αφορμή για αυτή την τρυφερή κίνηση στο πρόσωπο του Άφλεκ στάθηκε η Ημέρα του Πατέρα.

«Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα στον πιο περιποιητικό, στοργικό, συνεπή και ανιδιοτελή μπαμπά όλων των εποχών», έγραφε η Τζένιφερ Λόπεζ για τον έρωτά της.

Θυμίζουμε ότι ο Μπεν Άφλεκ είναι πατέρας τριών παιδιών, από τον γάμο του με τη Τζένιφερ Γκάρνερ: της 16χρονης Βάιολετ, της 13χρονης Σεραφίνα και του 9χρονου Σάμιουελ. Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει δύο παιδιά την Έμμε και τον Μαξ από τον Μαρκ Άντονι.

Νωρίτερα την ημέρα της Γιορτής του Πατέρα η Τζένιφερ Λόπεζ είχε δημοσιεύσει και μια σειρά από φωτογραφίες με τον μπαμπά της Ντέιβιντ Λόπεζ για να του ευχηθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ