Η Τζένιφερ Λόπεζ ανακοίνωσε το επερχόμενο άλμπουμ της, This Is Me… Now, την περασμένη εβδομάδα, και τώρα ανακοίνωσε μια ταινία που θα συνοδεύει τη νέα μουσική.

Η 54χρονη σούπερ σταρ θα πρωταγωνιστήσει επίσης στην ταινία This Is Me… Now: The Film, σε σενάριο από κοινού με τον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ.

Η περίληψη της ταινίας και το σημείωμα που είδε το φως της δημοσιότητας

Το This Is Me… Now είναι η καθοριστική εποχή της λαμπρής καριέρας της Τζένιφερ Λόπεζ. Με μια πρωτοφανή ωμότητα και ευπάθεια, η Λόπεζ έχει δημιουργήσει έναν ισχυρό και εγκάρδιο φόρο τιμής στη βαθιά ομορφιά της αληθινής αγάπης και στην αδάμαστη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος.

Αυτό που ξεκίνησε ως επιστροφή στο στούντιο ηχογράφησης μετά από μια σχεδόν δεκαετή απουσία, και εμπνευσμένο από την αγάπη, εξελίχθηκε σε ένα όραμα να πλέξει τα τραγούδια της σε μια αφηρημένη βιογραφία αντίστροφα σχεδιασμένη από τη δυνατή μουσική που είχε γράψει, ηχογραφήσει και παράξει.

Το This Is Me… Now δεν είναι απλώς ένα ακόμη έργο της Τζένιφερ Λόπεζ. Είναι μια αντανάκλαση της τεράστιας αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς που έχει καταβάλει στον εαυτό της, στην ακλόνητη πίστη της και μια γιορτή της δέσμευσής της να κάνει αυτό που είναι σωστό.

Αυτή η συλλογή έργων είναι ένας φάρος ελπίδας, μια γιορτή αγάπης και ένα κάλεσμα να κάνουμε καλύτερες επιλογές για τον εαυτό μας και για τον κόσμο γύρω μας. Μπορεί να πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε την ιστορία της, αλλά αυτό το δυνατό και εγκάρδιο έργο τέχνης μοιράζεται την πραγματική ιστορία, ένα κομμάτι της ψυχής της, και το κάνει με το δικό της αμίμητο στυλ.

Στο teaser της ταινίας, φαίνεται να υπάρχει ένα χειρόγραφο σημείωμα από τον Μπεν από τις πρώτες μέρες της σχέσης τους. Το σημείωμα έχει ημερομηνία 24 Δεκεμβρίου 2002.

Λέει: «Η ζωή είναι σκληρή, αλλά είσαι γλυκιά. Ευχαριστώ για το δώρο. Ελπίζω να σου αρέσουν τα λουλούδια. Μου είπες ότι ποτέ δεν τα χορταίνεις. Σε πιστεύω». Το σημείωμα φέρει την υπογραφή «Β».

Η ταινία και το άλμπουμ θα κυκλοφορήσουν στις 16 Φεβρουαρίου 2024. Θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία στο Prime Video.

Διαβάστε επίσης:

Τζένιφερ Λόπεζ: Το σέξι casual στυλ που επέλεξε στη βόλτα με την 15χρονη κόρη της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ