Όλα τα σημάδια δείχνουν πως η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ οδεύουν προς τον δεύτερο χωρισμό τους και το πρώτο τους διαζύγιο.

Είναι θέμα χρόνου;

Τελευταία τους εμφάνιση ήταν στις 12 Ιουνίου όταν η 54χρονη Τζένιφερ Λόπεζ παρακολούθησε μια εκδήλωση για ένα μέλος της οικογένειας του Μπεν Άφλεκ. Ωστόσο όπως παρατήρησαν οι φωτογράφοι δεν έφτασε στον χώρο της εκδήλωσης στη Σάντα Μόνικα μαζί με τον σύζυγό της. Μάλιστα ο ηθοποιός έδειχνε κουρασμένος και λυπημένος. Ο Μπεν έφτασε με τη μητέρα του, σύμφωνα με το TMZ, ενώ η πρώην σύζυγός του, Τζένιφερ Γκάρνερ, συνόδευε εκείνη και τα άλλα δύο παιδιά του Άφλεκ, Φιν και Βάιολετ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως πριν από τρεις εβδομάδες περίπου οι δυο τους έβγαλαν προς πώληση τη μεγαλοπρεπή έπαυλή τους στο Μπελ Αιρ. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η τιμή που ζητεί το ζευγάρι, 65 εκατ. δολάρια, είναι δίκαιη. Αυτή η τιμή είναι 4 εκατ. δολάρια παραπάνω από την τιμή που πλήρωσαν για να το αποκτήσουν αρχικά. Στην πραγματικότητα το αγόρασαν για 60,850 εκατ. δολάρια.

Το ζευγάρι μαζί τον Φεβρουάριο του 2024.

Σύμφωνα με την εκπομπή Breakfast @Star το ζευγάρι αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα το διαζύγιο στις 4 Ιουλίου, την Ημέρα Ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Διαβάστε επίσης: Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Εμφανίστηκαν με τις βέρες τους, αλλά χωριστά στην αποφοίτηση του γιου του σταρ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ