Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι δύο πολύ ευτυχισμένοι γονείς έχοντας στο πλευρό τους τον γιο τους που είναι ο καρπός του έρωτά τους.

Το ζευγάρι κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια θα ανεβάσουν κοινά στιγμιότυπα στα social media.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη της Τζένης Θεωνά είχε αναφέρει η ίδια για την οικογένειά της ότι: «Όταν άκουσα για πρώτη φορά ότι θα γίνω μαμά ήμουν φοβέρα ήρεμη, χαρούμενη και ευτυχισμένη. Ήταν ένα μικρό σοκ όταν γέννησα, ένιωθα ότι κάτι μου λείπει. Όταν ανακοίνωσα στον Δήμο Αναστασιάδη ότι είμαι έγκυος μου είπε να του στείλω φωτογραφία να δει τι έχει αλλάξει πάνω μου. Ο Δήμος είναι μπαμπάς-παιδί, είναι κοντά στο παιδί ως παιδί ο ίδιος».

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός προσπαθεί να περνά αρκετό χρόνο μαζί με τον γιο της παρόλο που έχει ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αυτή τη φορά, πήγε μαζί με τον γιο της στο ζωολογικό πάρκο και όπως είδαμε μέσα από τη φωτογραφία στο Instagram, ο μικρός ενθουσιάστηκε.

Διαβάστε επίσης: Τζένη Θεωνά: «Όταν άκουσα για πρώτη φορά ότι θα γίνω μαμά ήμουν φοβέρα ήρεμη»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ