Τζένη Θεωνά μίλησε για τη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη αλλά και για την αγάπη που έχει στον γιο της, Αρίωνα. 

Η γνωστή ηθοποιός και οικοδέσποινα της εκπομπής «Μαμά-δες», μεταξύ άλλων ανέφερε στην εκπομπή «Ελένη»: «Μετά τον ερχομό του παιδιού, καμία έννοια δεν έχει το ίδιο περιεχόμενο. Από τη μία λες ‘’τι έχω κάνει στη ζωή και μου αναλογεί αυτή η αγάπη’’ που σου δίνει το παιδί σου και από την άλλη νιώθεις ενοχές για τα αυτονόητα. Οι μπαμπάδες έχουν έναν καταπιεστικό ρόλο, του δυνατού. Το συναίσθημα τους επετράπη τα τελευταία χρόνια», είπε αρχικά η Τζένη Θεωνά.

«Υπάρχει κίνδυνος να μην γίνεις ποτέ ξανά ζευγάρι με τον σύντροφό σου»

«Υπάρχει κίνδυνος να μην γίνεις ποτέ ξανά ζευγάρι με τον σύντροφό σου. Δεν το περίμενα, πίστευα ότι θα ήθελα έναν άντρα αυτοκόλλητο. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπω ότι ο σύντροφος μου κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Ο Δήμος έχει άγχος με το παιδί. Τον άκουγα μια μέρα να του λέει να περιμένει να πάω εγώ για να φάει ένα αμύγδαλο».

«Υπάρχει κίνδυνος να μην γίνεις ποτέ ξανά ζευγάρι. Θέλει δουλίτσα. Όταν ο Δήμος μου λέει ‘’είσαι πολύ καλή μητέρα’’ ή ‘’θα ήθελα να έχω μια μαμά σαν εσένα’’ είναι πολύ μεγάλο κομπλιμέντο». Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι ήμουν ζευγάρι με τον γιο μου, Αρίωνα. Το είχα χάσει. Πηγαίνω στο μαγαζί, βλέπω τον Δήμο και λέω ‘’αυτός είναι’’», κατέληξε η Τζένη Θεωνά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ