Η Τζένη Μελιτά μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Λίβερπουλ θέλησε να ξεκαθαρίσει όσα ακούστηκαν περί αμοιβής των σχολιαστών της Eurovision μέσα από αναρτήσεις της στο Instagram. «Επειδή μου ήρθε αυτό το εντελώς αναληθές σχόλιο και στεναχωρήθηκα πολύ, αυτή είναι η πραγματικότητα…», έγραψε και στη συνέχεια παρέθεσε τα λόγια του γενικού διευθυντή προγράμματος της ΕΡΤ Κώστα Παπαβασιλείου σχετικά με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ημέρες για εξτρά αμοιβές των σχολιαστών.

«Όχι, σε καμία περίπτωση. Kαι θέλω να είμαι κατηγορηματικός σε αυτό. Καμία επιπλέον αμοιβή δεν υπήρξε για κανέναν εργαζόμενο στην ΕΡΤ. Η Μαρία Κοζάκου και η Τζένη Μελιτά δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ. Τα 14.000 ευρώ που γράφτηκαν αφορούν στο ενοίκιο του θαλάμου σχολιασμού που είναι μία δαπάνη η οποία καταβάλλουν όλα τα μέλη της EBU για να συμμετέχουν», είχε αναφέρει στην ΕΡΤ.

Στη συνέχεια η Τζένη Μελιτά ανέφερε ότι θα επέλεξε ξανά να είναι η σχολιάστρια της Eurovision αφιλοκερδώς. «Να το πω λοιπόν, ακόμη μια φορά. Τη δουλειά μου την παρείχα με πολλή αγάπη αφιλοκερδώς. Και θα την ξαναπαρείχα άλλες 100 φορές αν μου ζητηθεί, αφιλοκερδώς. Νομίζω το λύσαμε», είπε συγκεκριμένα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ