Τη βλέπουμε κάθε μέρα στη σειρά του Alpha, «Ο παράδεισος των κυριών». Την Τρίτη η Τζένη Καζάκου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show. Η εγγονή του Κώστα Καζάκου και της Τζένης Καρέζη μίλησε για τη διάσημη οικογένειά της και τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.

«Νιώθω τυχερή που είμαι από αυτή την οικογένεια»

«Στη δουλειά δεν αγχώνομαι γιατί στην ουσία δεν είμαι εγώ αλλά ένας ρόλος. Οι συνεντεύξεις με αγχώνουν γιατί φοβάμαι ότι θα με ρωτήσουν προσωπικά θέματα που δεν μπορώ να απαντήσω. Νιώθω τυχερή που είμαι από αυτή την οικογένεια γιατί μου έμαθαν αυτόν τον μαγικό κόσμο. Μου έκανε εντύπωση πώς οι άνθρωποι χωρίς πολλά πράγματα, έκαναν μια δική τους πραγματικότητα. Σε μια παράσταση που έπαιζε ο μπαμπάς μου, με είχαν ντύσει σαν τσιγγάνα, έκανα το χορευτικό και ένιωσα τόσο ωραία!« είπε.

Και συνέχισε: «Είναι 50-50 το να με συγκρίνουν με τους δικούς μου. Θα μου ανοίξουν πιο εύκολα πόρτες λόγω οικογένειας αλλά δεν έχω το δικαίωμα να κάνω λάθος λόγω αυτού. Από εκεί και πέρα, αν εγώ δεν είμαι καλή, δεν συμφέρω στον παραγωγό. Είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου! Δεν έχω σκεφτεί να παρατήσω τη δουλειά μου γιατί με κάνει χαρούμενη. Ό,τι δουλειά και αν έκανα πάντα θα βρεθεί κάποιος να πει κάτι».

«Είμαι πιο πολύ ροκ»

«Ανέκαθεν έχω θλιμμένο βλέμμα αλλά ίσως παίζουν ρόλο και κάποια βιώματα. Μου το λένε συχνά αλλά εμένα μου αρέσει. Είμαι και μοναχική σαν άνθρωπος! Είμαι πιο πολύ ροκ. Το να είσαι ηθοποιός είναι πολύ βιωματικό επάγγελμα. Αν δεν σηκωθείς πάνω να το κάνεις, δεν θα μπορέσεις να εξελιχθείς. Μένω μαζί με τη μαμά μου αλλά σε όλα τα άλλα είμαι ανεξάρτητη! Οι γονείς μου με είχαν προειδοποιήσει ότι είναι δύσκολο επάγγελμα και έχω ζήσει τα πάντα μαζί τους. Και τις δύσκολες και τις εύκολες στιγμές».

Δείτε το βίντεο στο Ζnews.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ