Τα φετινά Χριστούγεννα είναι πολύ διαφορετικά για την οικογένειά τους, καθώς ηΤζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας γιορτάζουν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους. Ο μικρός Παναγιώτης – Αντώνιος γεννήθηκε τα Χριστούγεννα του 2020 και γέμισε χαμόγελα χαράς την οικογένειά του. Ο γιος του ζευγαριού είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής πια στο σπίτι και για τα γενέθλιά του, οι γονείς του ετοίμασαν την πιο όμορφη έκπληξη.

Η τούρτα μάλιστα του Παναγιώτη – Αντώνιου είχε έναν από τους αγαπημένους υπερήρωες των μικρών, που δεν ήταν άλλος από τον Spiderman. Ιδιαίτερα χαρούμενος, ο Βασίλης Κικίλιας ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με τον γιο του που σβήνει τα κεράκια της τούρτας του.

«Χρόνια πολλά αγόρι μου γλυκό», έγραψε στην ανάρτησή του και μας έδειξε πως ο μικρός δεν κρατήθηκε και βούτηξε το χέρι του στην τούρτα. Κάτω από το post του δέχθηκε πολλά μηνύματα με ευχές. Ανάμεσα σε αυτούς όμως, οπου αντέδρασαν στο post του ήταν η σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού και η κόρη της, Αλεξάνδρα Κωστοπούλου.

Με τη σειρά της και η Τζένη Μπαλατσινού έκανε μια ανάρτηση για το «μπακλαβαδάκι» της, όπως φωνάζει τον μικρό μπόμπιρα. «Χρόνια Πολλά μπακλαβαδάκι μας!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μέσα από τη φωτογραφία της μάλιστα έστειλε ένα ακόμη μήνυμα που ανέφερε: «Είσαι ο ήλιος, το φεγγάρι και τα αστέρια μου».

Το ζευγάρι έχει δει τη ζωή του να αλλάζει μετά τον ερρχομό του γιου του. Οι τρεις τους περνούν όδσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί και συχνά τους βλέπουμε σε χαλαρούς περιπάτους στο Ζάππειο. Ωστόσο, η σημερινή μέρα ήταν ιδιαίτερη και η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έστειλαν το μήνυμ,ά τους για τα γενέθλια του γιου τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ