Μια cute φωτογραφία του γιου της δημοσίευσε στα social media η Τζένη Μπαλατσινού. Ο Κικίλιας junior είναι η μεγάλη αδυναμία της οικογένειας και μονοπωλεί το ενδιαφέρον των γονιών του, αλλά και των αγαπημένων τους προσώπων. Και αυτήν τη φορά πόζαρε στον φωτογραφικό φακό της γιαγιάς του.

Σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό, ο μικρός Παναγιώτης – Αντώνιος που τον ερχόμενο Δεκέβρη θα κλείσει τα δυο του χρόνια πάιζει στην αυλή του σπιτιού και η γιαγιά του τον καμαρώνει και τον βγάζει φωτογραφίες.

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία του γιου της Τζένης Μπαλατσινού:

Ο μικρός μάλιστα φορά ένα καλοκαιρινό outfit από τη νέα σειρά ρούχων που έχει λανσάρει η μητέρα του σε συνεργασία με γνωστή αλυσίδα παιδικών ρούχων. Πρόκειται για τη νέα σειρά ρούχων Pom & Jenny έρχεται να αγκαλιάσει τα μωράκια 0-24 μηνών με απαλότητα και ανεπιτήδευτο στυλ, σύμφωνα με τις ανάγκες της νέας εποχής για απλότητα, ηρεμία, πρακτικότητα και αληθινή χαρά.

Τα Pom & Jenny ενθαρρύνουν τα μωράκια να είναι απλώς μωράκια: ανέμελα, άνετα και χαριτωμένα, να ακτινοβολούν χαρά, ζωή κι ενέργεια!

Η Τζένη Μπαλατσινού μάλιστα βάζει την υπογραφή της στη σειρά παιδικών ρούχων και φυσικά επιλέγει και για τον γιο της τα αγαπημένα κομμάτια της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ