Τα δυνατά του ετοιμάζεται να βάλει στο live του Σαββάτου στο J2US ο Τζέιμς Καφετζής, που όπως φαίνεται τα έχει βρει λίγο σκούρα. Ο πρώην Survivor θα βρεθεί στη σκηνή του μουσικού σόου και θα τραγουδήσει μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου το Senorita των Snik και Τάμτα. Ο Τζέιμς Καφετζής μάλιστα έκανε και ένα απίστευτο σχόλιο στην πρόβα του J2US.

Μετά το σχόλιο «αθώα ατάλαντος» της Μαρίας Μπακοδήμου, ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στις πρόβες με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Ο ίδιος θέλωντας να δείξει πως τον δυσκολεύει το τραγούδι του Snik ανέφερε με χιούμορ στο Instagram Story του: «Μυρίζομαι οικειοθελή αποχώρηση και από εδώ με αυτά που με βάζεται να λέω».

Ο παίκτης του J2US θυμήθηκε την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor και θέλησε με χιούμορ να σχολιάσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ωστόσο, ο ίδιος έχει πει πολλές φορές πως στο παιχνίδι συμμετέχει για να υπηρετήσει τον φιλανθρωπικό σκοπό του και να διασκεδάσει και όχι για να τραγουδήσει σαν επαγγελματίας.

Σε συνέντευξή της στο okmag και η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει αναφέρει για τον Τζέιμς Καφετζή: «Ο Τζέιμς είναι καλός μαθητής, όταν θέλει. Δεν έχει σκοπό να γίνει τραγουδιστής. Είμαστε εκεί και για το φιλανθρωπικό κομμάτι. Έχουμε πάει στο J2US για να περάσουμε καλά και να εξυπηρετήσουμε αυτόν τον όμορφο σκοπό και μέχρι στιγμής το καταφέρνουμε αυτό».

Η γνωστή τραγουδίστρια, μάλιστα, ανέβασε με τη σειρά της video από τις πρόβες και μας έδειξε πώς τα περνούν εκεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ