Στο νησί των Ανέμων βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Τζέιμς Φράνκο και η σύντροφός του, Ίζαμπελ Πάκζαντ. Μάλιστα το ζευγάρι αγαπά ιδιαίτερα τη Μύκονο, την οποίο έχουν επισκεφτεί τουλάχιστον τέσσερις φορές τα τελευταία χρόνια.

Επισκέφτηκαν τη χώρα μας και πέρυσι το καλοκαίρι, με την νεαρή ηθοποιό να αναρτά φωτογραφίες από τις διακοπές τους στη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Σε ό,τι αφορά τη διαμονή τους φέτος, επέλεξαν μια πολυτελή κατοικία στην περιοχή Καλαφάτης, ενώ τα βράδια έκαναν τις βόλτες τους στα Ματογιάννια, με τον Τζέιμς Φράνκο να φορά συχνά κουκούλα για να μη γίνεται αντιληπτός.

Ο φακός του okmag απαθανάτισε τον Τζέιμς Φράνκο και την Ίζαμπελ Πάκζαντ σε μία από τις εξόδους τους. Το ζευγάρι επέλεξε για φαγητό το Lίo Mykonos, το διάσημο glam cabaret στη Χώρα της Μυκόνο.

Ο Τζέιµς Φράνκο και η Ιζαµπέλ Πάκζαντ ήρθαν στη χώρα μας από την Ιταλία όπου βρίσκονταν για επαγγελματικούς λόγους.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι από τον Νοέµβριο του 2017. Το 2018 ήταν μια δύσκολη χρονιά για εκείνον, καθώς κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκες µε τις οποίες είχε συνεργαστεί ή είχε μαθήτριες σε σχολές υποκριτικής, με τη σύντροφό του να τον στηρίζει μένοντας στο πλευρό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, από τη Μύκονο επρόκειτο να αποχωρήσουν την Τετάρτη 22 Ιουνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ