Ο Τζάστιν Μπίμπερ αναγκάστηκε να αναστείλει το υπόλοιπο της παγκόσμιας περιοδείας του μετά από άλλο ένα πρόβλημα με την υγεία του. Ο 28χρονος ποπ σταρ ανακοίνωσε την Τρίτη με ανάρτησή του στο Instagram story του ότι αντιμετώπισε εξάντληση ενώ προσπαθούσε να επιστρέψει στην περιοδεία.

«Συνειδητοποίησα ότι πρέπει να δώσω προτεραιότητα στην υγεία μου αυτή τη στιγμή», έγραψε. «Έτσι θα κάνω ένα διάλειμμα από τις περιοδείες προς το παρόν» ανέφερε ο Τζάστιν Μπίμπερ για το πρόβλημα υγείας του.

Νωρίτερα το καλοκαίρι, ο Μπίμπερ ανέβαλε μια σειρά συναυλιών στη Νέα Υόρκη, την Ουάσινγκτον και το Τορόντο και αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με το σύνδρομο Ramsay Hunt, μια σπάνια νευρολογική πάθηση. Ο τραγουδιστής μοιράστηκε ένα βίντεο που έδειχνε πώς ο ιός είχε παραλύσει το μισό του προσώπου του.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής εξήγησε ότι δεν μπορεί να ανοιγοκλείσει το βλέφαρό του, ούτε να χαμογελάσει, ενώ δεν κουνιέται ούτε η μύτη του όταν μιλά. Μια ολοκληρωτική παράλυση της δεξιάς του πλευράς. Επιπλέον, ο Τζάστιν Μπίμπερ ανέφερε ότι από τη στιγμή που παρέλυσε το πρόσωπό του κάνει ασκήσεις να το βοηθήσει να επανέλθει. 

Μετά από μερικές εβδομάδες ξεκούρασης, ο Μπίμπερ προσπάθησε να επιστρέψει στην περιοδεία στην Ευρώπη, αλλά δήλωσε ότι το σώμα του δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στις σωματικές απαιτήσεις των εμφανίσεων.

«Θα είμαι εντάξει», προσθέτει, «αλλά χρειάζομαι χρόνο για να ξεκουραστώ και να γίνω καλά». Συνολικά, έχουν ακυρωθεί 70 ημερομηνίες της παγκόσμιας περιοδείας Justice World Tour μέχρι τον Μάρτιο του επόμενου έτους. Ο Μπίμπερ επρόκειτο να περιοδεύσει στην Ευρώπη και την Ασία, καθώς και στη Νότια Αμερική και την Αυστραλία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ