Ο Τσάρλι Σιν δεν θα χρειάζεται πλέον να πληρώνει διατροφή στην πρώην σύζυγό του Ντενίζ Ρίτσαρντς, αφού η 17χρονη κόρη του Σάμι, μετακόμισε μαζί του. Ο 56χρονος ηθοποιός, παρευρέθηκε σε ακρόαση στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα με τον δικηγόρο του Γκρέγκορι Πέτρικ, με τον δικαστή Αλεξάντερ Γκίζα να αναπροσαρμόζει το ποσό της διατροφής που πληρώνει ο Σιν στο «μηδέν».

Ο Σιν έχει 100% την κηδεμονία τόσο της Σάμι όσο και της 16χρονης κόρης του Λόλα, από τον Απρίλιο, με τον δικαστή να αποφασίζει το μηδενικό ποσό της διατροφής των παιδιών αναδρομικά από την 1η Απριλίου 2021, όταν ξεκίνησε να φροντίζει τις κόρες του 24 ώρες το 24ωρο.

«Νομίζω ότι αυτό που συνέβη σήμερα είναι εξαιρετικά δίκαιο. Η απόφαση δεν αφορά μόνο το σήμερα, αλλά τον ίδιο τον θεσμό της δικαιοσύνης», δήλωσε ο ηθοποιός στο US Weekly τη Δευτέρα.

Ο Τσάρλι Σιν κατέθεσε αρχικά τον φάκελο για να αλλάξει τη ρύθμιση για την οικονομική στήριξη των παιδιών του τον Δεκέμβριο του 2019, με την 50χρονη Ρίτσαρντς, να μην καταθέτει έγγραφα ως ένσταση. Η πρώην σύζυγος δεν ήταν παρούσα στην ακρόαση, με μια πηγή να ισχυρίζεται ότι «εργαζόταν εκτός πολιτείας, κάτι που ο Τσάρλι το γνώριζε καλά».

Ο δικηγόρος του Τσάρλι Σιν ισχυρίζεται ότι η Ρίτσαρντς χρωστάει χρήματα στον πελάτη του, επειδή εκείνος «πλήρωσε» υπερβολικά την οικονομική υποστήριξη του παιδιού του για τόσο πολύ καιρό, αλλά δεν θα προσπαθήσει να ανακτήσει αυτά τα χρήματα.

Να σημειώσουμε πως η απόφαση έρχεται σε λιγότερο από ένα μήνα αφότου η Σάμι ισχυρίστηκε μέσα από μια πλέον διαγραμμένη ανάρτηση στο Instagram ότι η ζωή με τη Ρίτσαρντς και τον σύζυγό της Άαρον Φάιφερς ήταν «κόλαση».

Η πρωτότοκη κόρη ισχυρίστηκε ότι ζούσε σε ένα «προβληματικό σπίτι» προσθέτοντας ότι ήταν «τρελά καταθλιπτική» ενώ μοιράστηκε μια φωτογραφία της πριν από ένα χρόνο. Η Σάμι μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία της από σήμερα, δηλώνοντας ότι μετακόμισε από το «σπίτι της κόλασης»….