Η σχέση του Τσάνινγκ Τέιτουμ και της Ζόι Κράβιτζ έχει γίνει γνωστή αλλά κανένας από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει κάτι επίσημα. Ακόμα και στο Met Gala αποφάσισαν να περπατήσουν χωριστά στο κόκκινο χαλί με αποτέλεσμα να μη έχουν απαθανατιστεί μαζί -παρόλο που τους εντόπισαν μαζί κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Κάτι που δεν απέφυγαν στο πάρτι που διοργάνωσε η Αλίσια Κις, μετά το event μόδας, για τα γενέθλια του συζύγου της Swizz Beatz.

Η κόρη του Λένι Κράβιτς με το διχτυωτό Yves Saint Laurent φόρεμά της και ο ηθοποιός με το μαύρο tuxedo του πόζαραν στο φωτογραφικό φακό στο after party. Μία από αυτές τις φωτογραφίες μοιράστηκε η Αλίσια Κις στον λογαριασμό της στο Instagram, ανάμεσα σε πολλά άλλα καρέ από το πάρτι.

Στη συνέχεια, ο Τσάνινγκ Τέιτουμ μοιράστηκε τη συγκεκριμένη φωτογραφία σε Ιnstagram Story γράφοντας: «Αυτή η βραδιά! Κανείς δεν ήθελε να αστειευτεί μαζί μας στην πίστα χορού… Η μουσική και το κλίμα σε άλλο επίπεδο. Ευχαριστούμε Αλίσια Κις». Μάλλον εμείς, πρέπει να την ευχαριστήσουμε γιατί χάρη σε εκείνη η σχέση του ηθοποιού με την Ζόι Κράβιτζ έγινε Instagram Official.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ