Τρύφωνας Σαμαράς έκανε πιτζάμα πάρτι με τον Γιάννη Πουλόπουλο και αποκάλυψε άγνωστα στοιχεία της ζωής του!

Σε σχετική ερώτηση ο celebrity hair artist αποκάλυψε πως έχει πάρει έως και 3.000 ευρώ για να χτενίσει νύφη. Από την άλΛη τόνισε πως το έχει κάνει και δωρεάν.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς σχολίασε και την είδηση πως ο Ηλίας Ψινάκης θα κάνει εκπομπή με την Αννίτα Πάνια. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε αν θα πήγαινε καλεσμένο στο talk show απάντησε; «Δεν θα είναι και η προτεραιότητά μου».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Super Κατερίνα» της Παρασκευής:

Θυμίζουμε πως στο χειρουργείο για μια επέμβαση ρουτίνας βρέθηκε την Παρασκευή (23/9) ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο γνωστός κομμωτής λίγο μετά την επέμβαση που χρειάστηκε να κάνει για το διάφραγμα και τις κόγχες ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram για να ευχαριστήσει όσους του έστειλαν ευχές.

Πριν από το χειρουργείο του ο κομμωτής είχε μιλήσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και είχε χαρακτηριστικά αναφέρει: «Θα κάνω εγχείρηση για το διάφραγμα και τις κόγχες. Δεν μπορώ να αναπνεύσω κυρίως στον ύπνο μου και αναγκαστικά πρέπει να κάνω χειρουργείο».

«Άργησα λίγο γιατί πήγα τη Νικόλ βόλτα και έστησα τον γιατρό. Πρέπει να αναπνέουμε σωστά γιατί βοηθάει την καρδιά και όσο μεγαλώνεις είναι πιο δύσκολο. Είναι η δεύτερη φορά που κάνω το ίδιο χειρουργείο. Έχω πολύ άγχος γιατί θα μου βάλουν μέθη. Δεν το έχω πει στον μπαμπά μου» σημείωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ