Ο Λευτέρης Πανταζής παρέα με τον μάνατζέρ του, Ρούλη Μακρίδη, τον Αλέξη Παππά και την Ελευθερία Ελευθερίου συναντήθηκαν στα νότια προάστεια και απόλαυσαν όλοι μαζί τον καφέ τους σε γνωστό στέκι της περιοχής. Λίγο αργότερα, στην παρέα τους προστέθηκε και ο Τριαντάφυλλος.

Ο Γρηγόρης Μπάκας ήταν εκεί και κατέγραψε με την κάμερα του Bacman TV τις χαλαρές στιγμές της παρέας. Ο δημοσιογράφος έσπευσε, όπως ήταν φυσικό, να μάθει τον λόγο της συγκέντρωσης αυτής από όπου δεν έλειπαν τα γέλια και τα πειράγματα.

Σχετικά με το ραντεβού που έκανε με την Barking Well Media, ο Τριαντάφυλλος απάντησε: “Τίποτα δεν έγινε, έναν καφέ ήπιαμε!”, ενώ ο Αλέξης Παππάς δήλωσε χιουμοριστικά: “Δίνουμε τα νέα tips για το Survivor που θα γίνει του χρόνου και θα είναι μέσα ο Λευτέρης!”.

Ο Λευτέρης Πανταζής, στη συνέχεια, αποκάλυψε πώς ξεκίνησε jogging για να είναι έτοιμος να μπει στον επόμενο κύκλο του reality επιβίωσης, ενώ η Ελευθερία Ελευθερίου είπε πως στην τελική τριάδα του Survivor περιμένει να δει τον Σάκη Κατσούλη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Ηλία Μπόγδανο.

Σχετικά με το αν θα γίνει ο νέος Bachelor, ο Αλέξης Παππάς επεσήμανε: “Ακούστηκαν διάφορα. Υπάρχουν συζητήσεις, έχουν γίνει προτάσεις, αλλά προς το παρόν είμαστε μόνο σε συζητήσεις…”. Για τον χωρισμό του από την Αλέσια Ντέμετζ ωστόσο δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ