Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στους δημοσιογράφους και σχολίασε όσα συμβαίνουν στο Survivor All Star. O τραγουδιστής βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνα Δαλάκα που βρέθηκαν με κινητά στα χέρια.

«Πολύ με στεναχώρησε, νόμιζα ότι είναι ανέκδοτο. Αν ήμουν στη θέση του Μπάρτζη δεν θα τις “έδινα”, είναι και σωστό και λάθος» είπε για την αποβολή Δαλάκα – Χατζηανδρέου.

Σε σχετική ερώτηση απάντησε: «Εγώ στο νοσοκομείο δεν είδα να γίνεται τίποτα. Ήμασταν πολύ αυστηροί. Για να κλέψω φαγητό περπατούσα στη ζούγκλα 4 χιλιόμετρα με δική μου ευθύνη, βράδυ και αν πάθαινα τίποτα δεν πληρωνόμουν ποτέ  γιατί αν φύγεις από μία γραμμή και μετά δεν ευθύνεται η παραγωγή. Η παραγωγή να είστε σίγουροι ότι ξέρει τα πάντα, έχει παντού σεκιούριτι, έχει παντού κάμερες. Εγώ αν έβρισκα κινητό θα το έκλεβα, δικαιολογώ  απόλυτα τα κορίτσια. Στον Γκότση πρέπει να δώσουμε το Νόμπελ πυροσβέστη».

Τέλος δεν μπόρεσε να μην ρίξει το καρφί του για την τηλεθέαση του reality επιβίωσης: «Όλα αυτά που γίνανε πήγε 60%, 70%, 45%, 50%; Πόσο; Αλήθεια τώρα;».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ