Ο Τριαντάφυλλος τα έβαλε με τον Σπύρο Μαρτίκα για τις δηλώσεις που κάνει. Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πίεσε τον Νίκο Μπάρτζη να παίξει στο αγώνισμα ενώ φοβόταν για τα πόδια του. Στο συμβούλιο του νησιού ο Σπύρος Μαρτίκας είπε «όσο μπόι της λείπει τόσο γλώσσα έχει».

«Θέλω να πω στον Σπύρο, επειδή δεν ήμουν μπροστά και μου είπαν τα παιδιά ότι ειπώθηκε η φράση πως “όσο μπόι μού λείπει, τόση γλώσσα έχω”, εν τη απουσία μου που δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, σε καμία περίπτωση δεν το περίμενα αυτό από τον Σπύρο. Είναι αυτός ο οποίος βγαίνει συνέχεια μπροστά και υπερασπίζεται, υποτίθεται, τις γυναίκες και σε καμία περίπτωση δεν μου άρεσε. Για μένα δεν θα έπρεπε να λέγονται τέτοια πράγματα και τέτοιες φράσεις ειδικά όταν ο άλλος δεν είναι εκεί μπροστά για να υπερασπιστεί τον εαυτό του», ανέφερε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία στη συνέχεια τόνισε: «Είναι body shaming και καλό θα ήταν να μην ακούγεται».

Ο Τριαντάφυλλος σχολίασε την ατάκα του Σπύρου Μαρτίκα για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Το περιστατικό σχολίασε ο Τριαντάφυλλος ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής.

«Μαρτίκα, γλώσσα μεγάλη έχεις εσύ. Πραγματικά αν θες να γίνεις δήμαρχος στο Κερατσίνι και θα έρχεται μια κοπέλα που δεν θα είναι πολύ ψηλή θα είσαι ρατσιστής και θα τη διώχνεις; Και άμα φωνάζει για τα δικαιώματά της μπορεί να τη δέρνεις κιόλας. Δεν μπορεί να λέει τέτοια πράγματα. Σέβομαι και την οικογένειά σου και ό,τι έχουμε φτιάξει», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε περιστατικό που αφορούσε εκείνον και τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Υπάρχει ένα παιδί που στη μέση που είναι στο δημοτικό που του λένε “τι έχει ο μπαμπάς σου και είναι άρρωστος” και έρχεται και μου λέει “μπαμπά τι έχεις και είσαι άρρωστος;”. Θα μπορούσε το χτυπημένο πόδι του Τριαντάφυλλου. Θα μπορούσε να πει δεν έπαιζε. Η γλώσσα η δικιά σου είναι μεγάλη αδελφέ και θα τα πούμε όταν έρθεις», σημείωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ