Η Τραϊάνα Ανανία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

Να θυμίσουμε πως η Τραϊάνα Ανανία ήταν εκείνη που βοήθησε να μεταφερθεί γρήγορα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας μετά από το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.

«Εγώ πάντα από την αρχή το έβλεπα σφαιρικά. Και οι συζητήσεις που κάναμε με τη σύζυγο του Δημήτρη Κόκοτα είχαν κάτι το υπαρξιακό. Προσπαθώ όσο μπορώ να τη στηρίζω και να προσπαθούμε να το βλέπουμε σφαιρικά. Η Κατερίνα με στήριξε πάρα πολύ γιατί έπεσαν να με φάνε που βγήκα να πω για το ρέικι.

Εγώ ήμουν εκείνη τη στιγμή και είχα την ψυχραιμία μου ενώ όλοι οι άλλοι που δεν είχαν αυτό το εργαλείο είχαν τρομάξει και είχαν βάλει την πλάτη στον τοίχο. Πέφτουν οι μάσκες όταν υπάρχει ένα τέτοιο συμβάν, όλα αλλάζουν, όλη η σύσταση αλλάζει. Και για τον Δημήτρη ο χρόνος που παίρνει είναι για το καλό του.

Αυτός ο άνθρωπος νιώθει αν οι γύρω του τον πιέζουν να συνέλθει γρήγορα για το δικό τους το εγωιστικό το κομμάτι ότι “εγώ θέλω να συνέλθει”. Όχι ρε φίλε, αυτός θα έρθει όποτε γουστάρει».

Διαβάστε επίσης: Έλλη Κόκοτα για Τραϊάνα Ανανία: «Δεν μπορώ να γνωρίζω αν βοήθησε τον Δημήτρη με το ρέικι»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ