Ένα μεγάλο πάρτι για το τέλος των γυρισμάτων την νέας μίνι σειράς του Βασίλη Κεκάτου για το Mega πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Ο βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα ταινίας; μικρού μήκους σκηνοθέτης ολοκλήρωσε με την ομάδα του τα οκτώ επεισόδια της σειράς Milky Way που αναμένεται να έρθει στο μεγάλο Κανάλι. Η Τόνια Σωτηροπούλου που συμμετείχε στα γυρίσματα βρέθηκε στο πάρτι της σειράς.

Όπως αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός τα γυρίσματα του Milky Way ολοκληρώθηκαν. Το εντυπωσιακό καστ με τα πιο ξεχωριστά ονόματα της γενιάς 30-40 χρειάστηκε 120 μέρες για να γυριστούν τα 8 επεισόδια.

Η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε ένα λευκξό φόρεμα για τη βραδιά του πάρτι και δημοσίευσε στο Instagram της φωτογραφίες και video από το event.

Η μίνι σειρά Milky Way είναι σε παραγωγή Foss Productions . Με ένα ξεχωριστό καστ ηθοποιών και γυρίσματα σε Αθήνα, Πελοποννήσου, Βόρεια Ελλάδα , όπως η Φολόη, η Ξάνθη και ο Έβρος.

Το Milky Way είναι η ιστορία μιας έφηβης η οποία «αντιτίθεται σε αυτό που ο περίγυρός της προσπαθεί να της επιβάλει ως σωστό και ηθικό, για να βρει τελικά τον δικό της δρόμο στη ζωή, διεκδικώντας το αυτονόητο δικαίωμα στην αυτοδιάθεση».

Η υπόθεση της σειράς

Σε μια ανώνυμη ορεινή πόλη, η 17χρονη Μαρία, τελειόφοιτη Λυκείου, ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια. Οι ονειροπολήσεις της σταματούν όταν μένει έγκυος από τον φίλο της, τον Τάσο, έναν νεαρό που έχει περάσει όλη του τη ζωή δουλεύοντας στο μοναδικό βενζινάδικο της πόλης. Η οικογένεια και οι φίλοι της σπεύδουν να «αγκαλιάσουν» το νέο της εγκυμοσύνης της, χτίζοντας, όμως, για εκείνη έναν δρόμο γεμάτο περιορισμούς. Μέχρι που στη ζωή της εμφανίζεται ο Τζο – ένα αγόρι που ξεχωρίζει από το συντηρητικό περιβάλλον της τοπικής κοινωνίας. Οι δυο τους, μαζί, θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες και συγκινήσεις που θα φέρει τη Μαρία αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα: να κάνει αυτό που όλοι περιμένουν από εκείνη ή να ανατρέψει τα πάντα;

Πρωταγωνιστούν: Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμις Μπαζάκα, Αργύρης Μπακιρτζής, Μαρία Καλλιμάνη, Σοφία Κόκκαλη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Τόνια Σωτηροπούλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Στυλιάνα Ιωάννου, Ναταλία Σουίφτ, Αφροδίτη Καποκάκη, Ευαγγελία Καμάρα, Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης, Ξένια Ντάνια, Σταύρος Τσουμάνης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Τζέο Πακίτσας, Κασσιόπη Κλέπκου, Αλέξανδρος Βούλγαρης.

Guest stars: Νίκος Καραθάνος, Κίμων Κουρής, Ιβάν Σβιτάιλο, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Άλκηστις Πουλοπούλου, Ελένη Φουρέιρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ