Στην εκπομπή Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου μίλησε η Τόνια Σωτηροπούλου. Η ηθοποιός βρέθηκε στο workhop του jenny.gr για τη ενδυνάμωση των γυναικών. Η Τόνια μίλησε για τον Κωστή Μαραβέγια, ενώ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

«Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι να χάσω ανθρώπους που αγαπάω. Είμαι πολύ υπερπροστατευτική, αλλά το κάνω υποδόρια, είμαι λίγο… δον Κορλεόνε κάποιου είδους μαφία. Εάν συμβαίνει κάτι γύρω τους κακό, βρίσκω τον τρόπο και δουλεύω γύρω από αυτούς» είπε..

«Ο γάμος είναι μια συνθήκη που σου δίνει ένα συναίσθημα ασφάλειας»

Για τον Κωστή Μαραβέγια, η Τόνια Σωτηροπούλου εξήγησε: «Έχω την τύχη να είμαι με έναν σύντροφο που μου λέει πάντα την αλήθεια, όταν αισθάνομαι πως δεν πηγαίνουν καλά τα πράγματα, μου φωτίζει τα θετικά μου στοιχεία. Είναι συνοδοιπόρος πολύ ουσιαστικός. Γιορτάζει πολύ την επιτυχία μου σε πράγματα που θεωρώ επιτυχία και εν έχουν να κάνουν με τη δουλειά. Ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα, είναι μια συνθήκη που σου δίνει ένα συναίσθημα ασφάλειας. Όλες οι σχέσεις θέλουν προσπάθεια, δουλειά. Όσο περισσότερο δουλεύεις, τόσο πιο κοντά έρχεσαι με τον άλλον», είπε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Tέλος, σε ερώτηση για τον Αλέξη Γεωργούλη, η Τόνια Σωτηροπούλου απάντησε: «Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ