Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε στην Κάτια Ζυγούλη για την αξία και την σημασία του να προσφέρει στο σύνολο, ενώ θυμάται ιστορίες από τα παιδικά της χρόνια όπου ζούσε σε περιβάλλον με έντονο το στοιχείο της φύσης.

«Η σκέψη μου είναι που μπορώ να φανώ χρήσιμη! Δεν το λέω με την έννοια του “καλού ανθρώπου”, αλλά με την έννοια της συνύπαρξης, να προσφέρουμε κάτι στον άλλον», είπε η ηθοποιός και συνέχισε:

«Θυμάμαι ότι είχα μια βαθιά ανάγκη, επειδή εκεί που μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη είχε αρκετή φύση, ήθελα να βοηθώ ζωάκια και πουλάκια που έπεφταν από τις φωλιές. Η μητέρα μου, μου έλεγε ότι αν θέλω να φέρω κάτι στο σπίτι θα πρέπει να το φροντίζω μόνη μου».

«Οπότε η σημερινή Τόνια είναι οι αξίες και ο σεβασμός που σε δίδαξε η μητέρα σου σε συνδυασμό με την πλάση και τα ζώα», της είπε η Κάτια Ζυγούλη και τότε η Τόνια απάντησε: «Έχω πολύ βαθιά αγάπη και σεβασμό και μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα ότι πρέπει να κερδίσω το δικαίωμα να ζω σε ένα σύνολο προσφέροντας κάτι πίσω. Δεν μπορώ μόνο να παίρνω και να διεκδικώ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ