Σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τα όσα έχουν δημιουργηθεί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τις τελευταίες ημέρες.

Έπειτα από την ανακοίνωση που έστειλε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσω του δικηγόρου της ξεκίνησε μια συζήτηση με τα μέλη της εκπομπής Super Κατερίνα. Η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε τα παράπονά της, τονίζοντας ότι ενώ δεν έχει μιλήσει άσχημα για την Κωνσταντίνα, η ίδια κάνει retweet σε σχόλια που την προσβάλλουν.

«Σέβομαι κάθε γυναίκα που είναι στην εγκυμοσύνη της. Ξέρει η Κωνσταντίνα και ο κάθε τηλεθεατής εάν εγώ μπορώ να κάνω παιδί ή όχι και πόσο έχω πονέσει εγώ με αυτό το θέμα;

Δεν το ξέρει! Σε καθετί που κάνει retweet σε αισχρά σχόλια που βρίζουν εμένα και τη Σταματίνα, που είναι μητέρα τριών παιδιών, και μπλέκουν ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση… κι αυτό λοιπόν είναι ποινικά κολάσιμο!», ξεκαθάρισε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν ξέρει τι τραβάει κάθε γυναίκα», δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου

«Ξαφνικά κάνει retweet και κάθεται και μιλάει για έναν άνθρωπο με τον οποίο εγώ υπήρξα πριν 15 χρόνια, που απλά ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερός μου, και θα πω και το όνομά του, ήταν ο Ευγένιος ο Κατραβάς, ο αδελφός της Έλενας Κατραβά.

Ο άνθρωπος ήταν producer σε ένα project, τον ερωτεύτηκα, ήταν η μόνη σχέση που έκανα από τη δουλειά. Κάθεται λοιπόν και κάνει η Κωνσταντίνα retweet σε άθλια, θλιβερά, σεξιστικά μηνύματα, παλιές φωτογραφίες, πόσο πλαστικιά είμαι, για μένα και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Όταν θέλει λοιπόν να τη σεβαστούν, γιατί εμείς σεβόμαστε και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να γίνω κι εγώ μαμά. Γιατί εγώ προφανώς δε μπορώ» πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια εμφανώς ενοχλημένη και σε υψηλούς τόνους.

«Έχω μιλήσει από την αρχή με τα καλύτερα λόγια για την Κωνσταντίνα. Όμως δε μπορείς να χτυπάς άλλες γυναίκες έτσι και δεν ξέρεις τι Γολγοθά τραβάει η κάθε γυναίκα για να γίνει μητέρα, γλυκιά μου» κατέληξε έντονα η Κατερίνα Καινούργιου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ