Γεννημένη στις 28 Ιουνίου του 1980, η Ελένη Χατζίδου έχει σήμερα τα γενέθλιά της.

Η τραγουδίστρια κλείνει τα 41 της χρόνια και φέτος το γιόρτασε μαζί με τον σύζυγό της και personal trainer, Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους, Μελίτα Δήμητρα στο σπίτι τους.

Η Ελένη Χατζίδου έσβησε τα κεράκια της πάνω σε μία τριώροφη τούρτα, με θέμα το λεμόνι.

Ο αγαπημένος της, μάλιστα, την φωτογράφισε χαμογελαστή καθώς την κρατούσε και μοιράστηκε σχετικό στιγμιότυπο με τους followers του στο Instagram, συνοδευόμενο από ένα μήνυμα λατρείας.

“Σαν σήμερα γεννήθηκε η γυναικα μου, μια γυναικα η οποία με κάνει περήφανο κάθε μέρα.. μια γυναικα τίμια με αρχές,αξίες,ηθος και πάνω από όλα με αγαπη και εκτίμηση για την ζωή. Ενας ανθρωπος που δεν αφήνει καμία ημέρα να περνάει χωρίς να δίνει τον καλύτερο του εαυτό.Μια αστείρευτη πηγή αγάπης,υπομονής, δυναμης αλλά και θέλησης για την κόρη μας ώστε να της προσφέρει όλα όσα έχει ανάγκη ένα παιδί. Όταν με είδε ανγχωμενο όσον αφορά τον τρόπο που θα μεγαλώνουμε την Μελιτα μας, Η Ελένη μου είπε “μην ανησυχεις για τίποτα… αγάπη χρειάζεται το παιδί μας, η αγαπη θα μας δείξει τον σωστό δρόμο για να είναι ευτυχισμένη η Μελιτα μας”. Χρόνια πολλά λοιπόν σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο! Το δώρο μου για εσένα.. Κάθε μέρα να γίνομαι καλυτερος και να μαθαίνω από τα λάθη μου για το καλό της οικογένειας μας. ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες: Instagram/eteoklispavlou

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ