Στην εντατική νοσηλεύεται o Ανδρέας Μικρούτσικος. O γνωστός παρουσιαστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία», μετά από έντονη δύσπνοια και έπειτα από μια σειρά εξετάσεων, οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και τον μετέφεραν στην εντατική.

Μιλώντας στο okmag η σύντροφος της Έλενα Μαστραγγελή δήλωσε: «Ο Ανδρέας είναι εδώ και λίγη ώρα στην εντατική. Τον έβαλαν για να ελέγχουν καλύτερα την κατάσταση της υγείας του. Είναι πολύ χαμηλό το οξυγόνο του λόγω της λοίμωξης και προσπαθούν να του το ανεβάσουν.

Ήταν κρίσιμα τα πράγματα αλλά ευτυχώς τώρα είναι ελεγχόμενο. Οι γιατροί μου είπνα ότι τον έβαλαν για να δυναμώσει και να ανέβουν τα επίπεδα του οξυγόνου».

Η Έλενα Ακρίτα θέλησε με τη σειρά της να στείλει ένα μήνυμα στον Ανδρέα Μικρούτσικο. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στη λεζάντα έγραψε: «Αγαπώ πολύ τον Ανδρέα Μικρούτσικο γιατί είναι ένας καθαρός άνθρωπος που τα λέει έξω απ’ τα δόντια. Εύχομαι περαστικά και γρήγορα!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ