Η Σιένα Μίλερ σε αποκλειστική συνέντευξη στο Architectural Digest για το τεύχος Σεπτεμβρίου, αποκάλυψε την μεγάλη της αγάπη για το καταφύγιό της στην εξοχή. Συγκεκριμένα, στο Μπάκιγχαμσιρ της Βρετανίας που έγινε δικό της πριν από δέκα χρόνια. «Ήταν μια εποχή που υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον του Τύπου στο πρόσωπό μου και ήθελα να ξεφύγω», εξήγησε η σταρ..

«Ήταν μία απόφαση στιγμής. Ήθελα ένα μέρος για την οικογένεια και τους φίλους μου. Είναι ένα σπίτι με καρδιά»», δήλωσε η διάσημη βρετανοαμερικανή ηθοποιός.

«Όταν άκουσα ότι η Σιένα Μίλερ είχε πρόσφατα ανακαινίσει και διακοσμήσει το εξοχικό της σπίτι του 16ου αιώνα, ενθουσιάστηκα», δήλωσε στο CNN μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η διευθύντρια σύνταξης του Architectural Digest, Έιμι Άστλεϊ. «Η Σιένα έχει μια πολύ φυσική, προσωπική αίσθηση του στυλ και με την αισθητική της το μεταμόρφωσε σε ένα ζεστό, άνετο και ρομαντικό προορισμό».

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, το εξοχικό με την αχυρένια στέγη πήρε νέα πνοή από την παλιά φίλη και πρώτη εργοδότρια της Μίλερ, Γκάμπι Ντελάλ: μια σκηνοθέτιδα κινηματογράφου και θεάτρου που βρίσκει μοναδικά κομμάτια από ναυπηγεία και εμπόρους. Αν και δεν είναι επαγγελματίας σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων, τα δικά της επιπλωμένα με τέχνη σπίτια στο Λονδίνο και την Κορνουάλη ήταν αρκετά για να πείσουν τη Μίλερ. «Ήθελα ένα σπίτι σαν της Γκάμπι!» είπε.

Η ανακαίνιση απαιτούσε πολλή δουλειά, αποκάλυψε η Ντελάλ. «Όπως, τα δοκάρια τα οποία ήταν μαύρα, κάτι που δεν μπορούσα να αντέξω. Έτσι έγινε επεξεργασία για την σωστή απόχρωση του ξύλου μέχρι την επιμονή μου για κάθε κιλίμι να είναι βαμμένο με φυσική φυτική βαφή.

Τα δωμάτια είναι ένας θησαυρός από παλιά αντικείμενα. Από τα είκοσι παράθυρα με χαλύβδινο σκελετό που βρήκε η Γκάμπι σε πλατφόρμα αγορών και το βικτωριανό διαχωριστικό δωματίου, μέχρι την μπλε και λευκή ταπετσαρία από τη δεκαετία του 1950.

Η Μίλερ, η οποία ζούσε στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια της καραντίνας, δεν μπόρεσε να το επισκεφθεί κατά τη διάρκεια της ανοικοδόμησης. «Δεν μπορούσα να πιστέψω τη μεταμόρφωση, όταν φτάνοντας στο λιβάδι το είδα, άρχισα να κλαίω», είπε.

«Τα πάντα έχουν μια ιστορία, όπως τα ντουλάπια της κουζίνας που φτιάχτηκαν από παλιά σχολικά θρανία. Κάθε φορά που μένω εδώ, ανακαλύπτω νέες πτυχές του σπιτιού, » αποκάλυψε η Σιένα Μίλερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ