Άκης Πετρετζίκης και η αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, έχουν αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή των παιδιών τους και ζουν μοναδικές οικογενειακές στιγμές. Φυσικά, η οικογένειά τους έχει ολοκληρωθεί με την έλευση της μικρής τους κόρης.

Μάλιστα το αγαπημένο ζευγάρι έχει ήδη μπει στο κλίμα των Χριστουγέννων στολίζοντας το σαλόνι του σπιτιού του. Ο γνωστός σεφ μπορεί να μη συνηθίζει να μοιράζεται στα social media στιγμές από την προσωπική του ζωή, σήμερα όμως έκανε μια εξαίρεση.

Μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς του φίλους δείχνοντας το εντυπωσιακό δέντρο που στόλισαν ενώ κοντά στην κορυφή του έχει ένα αστέρι που γράφει το όνομα του γιου τους, «Αχιλλέας».

Ο Άκης Πετρετζίκης παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2021 την εκλεκτή της καρδιάς του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ σε μία ρομαντική τελετή με λίγους καλεσμένους, ενώ παράλληλα βάφτισαν τον γιο τους.

Τα περσινά Χριστούγεννα ήταν τα πρώτα που πέρασαν ως παντρεμένοι γονείς. Ο Άκης Πετρετζίκης είχε μάλιστα μοιραστεί με τους ακολούθους της στο Instagram το χριστουγεννιάτικο δέντρο και όπως φαίνεται ήταν το ίσιο εντυπωσιακό με το φετινό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ