Μετά από επτά χρόνια σχέσης και δυο παιδιά πέφτουν οι τίτλοι τέλους για τη Λιβ Τάιλερ και τον αρραβωνιαστικό της, Ντέιβ Γκάρντνερ. Το ζευγάρι ήταν μαζί τα τελευταία επτά χρόνια και έχει αποκτήσει δυο παιδιά: τον 6χρονο Σέιλορ Τζιν και την 5χρονη Λούλα Ροζ. Ωστόσο, οι δυο τους αποφάσισαν σύμφωνα με τη Sun να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Η κόρη του frontman των Aerosmith, Στιβ Τάιλερ και ο κολλητός φίλος του Ντέιβιντ Μπέκαμ χώρισαν σε φιλικό κλίμα, έχοντας ως στόχο τους να αφοσιωθούν στην καριέρα τους. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι για επτά χρόνια, αλλά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ζουν χωριστά από τον Μάρτιο. Ωστόσο, αυτό που ήθελαν και οι δυο ήταν μια ομαλή μετάβαση των παιδιών στη νέα καθημερινότητα και γι’ αυτό δεν έκαναν από την αρχή κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Τι λένε πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού;

«Ο Ντέιβ και η Λιβ πέρασαν μαζί το lockdown και είναι πολύ καλοί ως γονείς. Αλλά, δυστυχώς χώρισαν και τράβηξαν πια διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους», αναφέρει πηγή της εφημερίδας Sun.

«Και οι δυο θέλουν να επικεντρωθούν στην καριέρα τους. Η Λιβ στην υποκριτική και την παραγωγή και ο Ντέιβ εργάζεται σε ένα μεγάλο αθλητικό πρότζεκ με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ».

Μια ακόμη πηγή αναφέρει: «Οι δυο τους είναι και επίσημα χωριστά από τον Μάρτη, αλλά κράτησαν χαμηλούς τόνους για χάρη των παιδιών τους». Όπως, δηλώνουν μάλιστα άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού ο Ντέιβ έχει όλο αυτό το διάστημα τη στήριξη του Μπέκαμ, μετά και την επιστροφή του στο Λος Άντζελες. Την ίδια στιγμή η Λιβ Τάιλερ πααραμένει με τα παιδιά στο Λονδίνο.

Φωτογραφίες: The Mega Agency.