«Ίσως είμαστε η μόνη τετράδα της τηλεόρασης που δεν έχουν νοσήσει ακόμη», τόνισε η Δανάη Μπαρκα στην έναρξη της εκπομπής Πάμε Δανάη την Τετάρτη. Κι λίγα λεπτά μετά πρόσθεσε πως ο Τίμος Ζαχαράτος,ι ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη» είναι θετικός στον κορονοϊό.

Ο Τίμος δεν είναι απλά ένας σεφ αλλά ένας από τους αγαπημένους συνεργάτες της παρουσιάστριας της εκπομπής, αφού η Δανάη Μπάρκα δεν σταματά να τον πειράζει στον αέρα της εκπομπής. Πριν από μερικές εβδομάδες, η Δανάη Μπάρκα είχε προτείνει στον Τίμο Ζαχαράτο να κάνουν παιδιά κι εκείνος της είχε απαντήσει πως είναι ok με αυτό. Στη συνέχεια η ίδια μίλησε και στην εκπομπή Dot λέγοντας πως με τον Τίμο είναι «μόνο φίλοι».

Μοιραία λοιπόν, την Τετάρτη, o Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν, δεν σταμάτησαν να ρίχνουν σπόντες και υπονοούμενα στην παρουσιάστρια. Να τη ρωτούν τι μαγείρεψε στον Τίμο η ίδια για να του πάει φαγητό με τάπερ στο σπίτι. Η Δανάη δεν δίστασε να πει πως χθες του μαγείρεψε μακαρόνια με κιμά, ενώ σήμερα το μενού έχει φασολάκια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ