Ο ήλιος και η θάλασσα χαρίζουν στη Ζέτα Μακρυπούλια την απόλυτη χαλάρωση μετά από μια απαιτητική τηλεοπτική σεζόν. Η παρουσιάστρια του επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού Rouk Zouk διαθέτει μια από τις πιο καλλίγραμμες σιλουέτες της ελληνικής showbiz. Ίσως για αυτό να ευθύνεται και η καριέρα της στο modelling.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μας δίνει μάλιστα τη συνταγή από το μεσημεριανού της μενού στην παραλία. H ίδια άλλωστε προτιμά τις ερημικές, ανοργάνωτες παραλίες οπότε παίρνει το κολατσιό μαζί της. «Παξιμάδι, γραβιέρα, ντοματίνια, ελιές, λαδάκι, αλατάκι και ρίγανη! υτό είναι το μενού, μαζί με διάφορα άλλα. Όσοι αγαπάμε τις ερημικές παραλίες, κουβαλάμε πολλά… Καλοκαίρι και φαγητό!» σχολιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια δίπλα από post της στο Instagram.

 Στις 31 Ιουλίου η λαμπερή παρουσιάστρια είχε γενέθλια. Και τα γιόρτασε στην παραλία. «Καλοκαίρι και γενέθλια! Όταν ήμουν μικρή στεναχωριόμουν που τα γενέθλια μου ήταν καλοκαίρι, γιατί τα σχολεία ήταν κλειστά και δεν μπορούσα να κεράσω την τάξη γλυκά και επίσης δεν μπορούσα να κάνω πάρτι γιατί ήταν όλοι οι φίλοι μου διακοπές με τους γονείς τους. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει! Αγαπώ που τα γενέθλια μου είναι καλοκαίρι και μπορώ να τα γιορτάζω στην θάλασσα και στον ήλιο! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας!» σημείωσε στα social media.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ