Αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από την σελίδα του Tik Tok από συναυλία του νεαρού τράπερ Thug Slime, με μια δεκάχρονη θαυμάστρια στην αγκαλιά του.

Στο βίντεο η μικρή φαίνεται να τραγουδάει δυνατά στίχους του τραγουδιού του «Αλήτισσα» με πολλούς από τους διαδικτυακούς χρήστες να αναρωτιούνται αν το κορίτσι γνωρίζει την σημασία τους.

Το συγκεκριμένο τραγούδι έχει αρκετά προκλητικούς στίχους και το γεγονός ότι ο τράπερ απεικονίζεται στο βίντεο να το τραγουδά σε ένα ανήλικο κορίτσι, έχει προκαλέσει οργή. Ο τράπερ, τον περασμένο Μάιο συνελήφθη από την αστυνομία στα διόδια Θηβών καθώς εντοπίστηκε στο αυτοκίνητό του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

@stefanosdamianidis ποιος γονιός και γιατί να θέλει το κορίτσι του να «τραγουδάει» στην αγκαλιά ενός #τ#τραπερβγαίνει έξω μόνο με αλήτες, τις αρέσουν μόνο οι εγκληματίες…» Θόλωσα το βίντεο γιατί πραγματικά ντράπηκα… όμως δυστυχώς κυκλοφορεί και αθόλωτο! #thugslime ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Damianidis