Ο Θοδωρής Μισόκαλος, ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους και να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Παρόλα αυτά είναι ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από όπου και επιλέγει να μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα της καθημερινής του ζωής. Αυτή τη φορά, ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη προχώρησε σε μια διαφορετική ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον πατέρα του, από το παρελθόν και μία δική του, δίπλα-δίπλα και η ομοιότητα τους είναι τεράστια.

Θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να του ευχηθεί δημόσια για την γιορτή του και να εκφράσει την αγάπη του προς το πρόσωπό του, συνόδευσε με την φράση: «Να σε χαιρόμαστε πατέρα. Happy nameday. Στέλιος».

Nα σας υπενθυμίσουμε ότι Θοδωρής Μισόκαλος είναι ο ετεροθελής αδερφός της Ελένης Μενεγάκη. Ο Θοδωρής λατρεύει την αδερφή του και υπεραγαπά τα ανίψια του, Άγγελο, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα.

Ο Θοδωρής Μισόκαλος έχει σπουδάσει στο Λονδίνο και την Κύπρο Νομική με εξειδίκευση στα ναυτιλιακά, είχε δουλέψει ένα διάστημα σε δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι ως ασκούμενος, αλλά τελικά άλλαξε επαγγελματικό προσανατολισμό.

Εργάζεται στις επιχειρήσεις του Μάκη Παντζόπουλου στην Άνδρο αναλαμβάνοντας το μάνατζμεντ.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος άρχισαν να κάνουν τις πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους στις αρχές του 2011. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και χρόνια και σε κάθε εμφάνισή τους είναι εμφανές το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Ο έρωτάς τους έχει σφραγιστεί με τα δεσμά του γάμου πριν από έξι χρόνια. Ένας γάμος που κανείς δεν έμαθε ποτέ και που δεν έχει διαρρεύσει καμία φωτογραφία από το μυστήριο.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος υποδέχτηκαν στις 29 Μαρτίου του 2015 την κόρη τους, την Μαρίνα, η οποία έχει ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ