Η Ελεονώρα Μελέτη και ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης είναι δυο πολύ ευτυχισμένοι γονείς έχοντας στο πλευρό τους την κόρη τους που τους γεμίζει χαρά και αγάπη.

Σήμερα, 13 Απριλίου η κόρη τους έχει γενέθλια και γίνεται 6 ετών και ο Θοδωρής Μαροσούλης δημοσίευσε μια φωτογραφία τους, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από τότε που η Αλεξάνδρα ήταν μωρό.

Στη φωτογραφία, ο πατέρας της έγραψε τις πιο γλυκές ευχές για αυτήν τη σημαντική μέρα:

«Παιδί μου…
Κανένας πόνος δεν είναι μεγαλύτερος για εμένα από τον δικό σου πόνο,καμία χαρά μεγαλύτερη από τον δικό σου θρίαμβο, καμία αναστάτωση μεγαλύτερη από τη δική σου ταραχή, καμία απελπισία μεγαλύτερη από τη δική σου παραίτηση. Κανένα συναίσθημα δεν συγκρίνεται με αυτό που μου προκαλείς εσυ, καμία εμπειρία δεν πλησιάζει καν την εμπειρία να σε μεγαλώνω, κανένα ταξίδι δεν θα προτιμούσα να κάνω από το να είμαι δίπλα σου, καμια περιπέτεια δεν θα προτιμούσα από το να σε βλέπω να μεγαλώνεις. Εσυ, αγαπημένο μου παιδί, είσαι ο μεγαλύτερος δάσκαλος. Μέσα από σένα μαθαίνω πως να αγαπάω χωρίς έλεγχο πως να φροντίζω χωρίς να κατέχω και πως να μεγαλώσω εγώ πριν μεγαλώσω εσένα .Δεν ξέρω σε ποιον ανήκουν αυτά τα υπέροχα λόγια αλλά πρώτη φορά ταυτίζομαι τόσο πολύ με σκέψεις και συναισθήματα και φυσικά το αφιέρωσα στην κορακλα μου! Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα».

Διαβάστε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: Πώς θα αντιδρούσε αν την απατούσε ο Θοδωρής Μαροσούλης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ