Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε σε συνέντευξή του για την απόκτηση των παιδιών του και η δημιουργία των Onirama.

«Η δεκαετία των 00’s μου έχει στιγματίσει τη ζωή γιατί δημιουργήθηκε το συγκρότημα και η επόμενη γιατί απέκτησα τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου είναι 10 και 15 ετών. Υπάρχει κάποιο χάσμα γενεών άλλα είναι και όμορφο. Οι μπαμπάδες είναι πιο κοντά στα παιδιά», δήλωσε στην εκπομπή «Ελένη».

Ο τραγουδιστής ανέφερε πως είναι πολύ φυσιολογικό κάποιες στιγμές να υπάρχει ένταση στα μέλη του συγκροτήματος: «Είναι απαραίτητο το “υπερεγώ” σε έναν καλλιτέχνη, άλλα θα πρέπει να το ελέγχει. Είναι σαν “αγρίμι” με το οποίο πρέπει να συμφιλιωθείς για να μην σε φάει. Ποτέ δεν ένιωσα έπαρση, αλλά είχα μια σιγουριά ότι θα συνεχίζουν οι επιτυχίες. Το συγκρότημα σε επαναφέρει στην ισορροπία όταν πας να θεωρήσεις κάτι δεδομένο. Με ενοχλεί όταν βλέπω καλλιτέχνες που γίνονται καρικατούρες και δεν καταλαβαίνουν πότε να σταματήσουν. Είναι μεγάλη αγωνιά για μένα το να ξέρω πότε θα σταματήσω».

Στη συνέχεια δήλωσε πως μερικές φορές έχει χειριστεί λάθος τη δημοσιότητα: «Είχα συστολή απέναντι στα μέσα και αυτό φαινόταν σαν σνομπισμός. Κάποια στιγμή υπερέβαλλα στην έκθεση προσωπικών μου στιγμών γιατί παρασύρθηκα. Πλέον δεν μου αρέσει και ξέρω ότι μπορείς να το διαφυλάξεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ