Καλεσμένος στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ήταν το μεσημέρι της Κυριακής (21/4) ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Ο αγαπημένος ηθοποιός «εισβάλει» στο «Ναυάγιο» με τον ρόλο του Δημοσθένη Καλλέργη και μίλησε για τον ρόλο του.

«Ο Δημοσθένης είναι ένας ήρωας που τον βρίσκουμε στην αρχή παραιτημένο από τη ζωή. Του έχουν συμβεί πολλά άσχημα πράγματα στην προσωπική του ζωή, σχεδόν αλκοολικό, παραιτημένο από τη ζωή. Θα είμαι ο δικηγόρος των θυμάτων. Θα είμαστε αντίδικοι με τον Παντελίδη (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης)», είπε αρχικά ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Μάλιστα, θα αποκαλυφθεί πως ο Δημοσθένης Καλλέργης και ο Μιλτιάδης Παντελίδης έχουν παρελθόν μεταξύ τους.

Τι είπε για την παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας», από την οποία τον έδιωξαν;

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο παρασκήνιο πίσω από την απομάκρυνσή του από την παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας».

«Δεν θα είμαι στην επανάληψη της παράστασης. Ήταν μία άτυχη στιγμή στα επαγγελματικά, εύχομαι να μην μου ξανασυμβεί. Με έχει στενοχωρήσει η έκβαση των πραγμάτων. Όταν γίνεται επανάληψη μίας παράστασης, έχουν το απόλυτο δικαίωμα οι συντελεστές, ο σκηνοθέτης και οι παραγωγοί να συνεχίσουν και σε άλλη διανομή και χωρίς να πουν τον λόγο».

«Είχα πει όχι σε προτάσεις που είχα για του χρόνου για να παραμείνω στον “Μάρτυρα Κατηγορίας”. Ξαφνικά τον Φεβρουάριο μου ανακοίνωσαν ότι δεν θα συνεχίσω. Έτσι απλά, εγώ δεν θα είμαι. Αυτό με στενοχώρησε πολύ.

Το πιο στενόχωρο είναι ότι από τότε για δύο μήνες, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, παίζω σε μία παράσταση που ξέρω ότι δεν με θέλουν. Είναι δυσάρεστο, τοξικό και για μένα βασανιστικό. Είμαι κάπου και παίζω και δεν με θέλουν», συμπλήρωσε.

«Στην ηλικία μου δεν θα έπρεπε να μου φέρονται έτσι. Δεν θα ήθελα να συμβούν αυτά τα πράγματα, θα ήθελα να είναι πιο ξεκάθαρα. Δεν μπορείς έναν ηθοποιό με πάνω από 50 χρόνια σε αυτή τη δουλειά να έχεις τέτοια συμπεριφορά».

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή του;

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε μία από τις δύσκολες στιγμές της ζωής του, όταν δεν πήγε στην κηδεία της μητέρας του για να μην «κρεμάσει» την πρεμιέρα παράστασης, αλλά και τους συναδέλφους του.

«Δεν χαιρέτησα τη μάνα μου, δεν ξέρω ακόμα εάν έκανα σωστά. Έχω τύψεις και ενοχές ακόμα και σήμερα. Σέβομαι τη δουλειά μου και την αγαπώ πολύ. Όταν γίνονται περίεργα πράγματα στενοχωριέμαι, δηλητηριάζομαι», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Θοδωρής Κατσαφάδος – Νίκος Πολυδερόπουλος: Τους έθεσαν εκτός παράστασης – Δάκρυσε στη σκηνή ο ηθοποιός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ