Ο Θοδωρής Αθερίδης, βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό στο κέντρο της πόλης, ντυμένος casual. Έκανε τη βόλτα του στην οποία συνάντησε γνωστό ζευγάρι της showbiz.

Το σπίτι του Θοδωρή Αθερίδη και της Σμαράγδας Καρύδη βρίσκεται σε μια από τις πιο γραφικές και όμορφες γειτονιές της Αθήνας. Το ζευγάρι ζει σε ένα παλιό νεοκλασικό, με θέα την Ακρόπολη, τα τελευταία χρόνια μαζί με τον αγαπημένο τους σκύλο, τον Γιάννη και συχνά να κάνουν βόλτες στην ευρύτερη περιοχή.

O ηθοποιός αυτή τη φορά, έπεσε πάνω στον Αιμίλιο Χειλάκη και στην Αθήνα Μαξίμου οι οποίοι βρέθηκαν και αυτοί στο κέντρο. Οι τρεις τους στάθηκαν και συνομίλησαν για αρκετή ώρα ενώ έδειχναν ευδιάθετοι.

Η Σμαράγδα Καρύδη μιλώντας στο ΟΚ! για την σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη ανέφερε:  Πριν γνωρίσω τον Θοδωρή ήμουν πιο απότομη, πιο ανυπόμονη, πιο ανασφαλής. Γενικά, με έχει κάνει να πιστεύω περισσότερο στον εαυτό μου. Επειδή με πιστεύει ο ίδιος πολύ, πιστεύω πια και εγώ σε μένα. Ο Θοδωρής είναι πάρα πολύ σίγουρος για τον εαυτό του.

Κι αυτό μου έχει κάνει τρομακτική εντύπωση. Δεν ετεροκαθορίζεται, ούτε τον νοιάζει τόσο τι θα πουν οι άλλοι. Και την ίδια στιγμή είναι ανοιχτός στην κριτική. Μπορείς να του πεις οτιδήποτε και να μην καταρρακωθεί. Δηλαδή έχει ακούσει «τέρατα» και λέει «εντάξει, μωρέ…». Τον Θοδωρή τον θαυμάζω σε πολλά πράγματα και, κυρίως, για τη μεγάλη του καλοσύνη. Κι αυτό δεν είναι κάτι που το συναντάς συχνά. Κι όμως, είναι το πιο βασικό!

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ