Ο Θοδωρής Αθερίδης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στον Θανάση Πάτρα και την εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη Σμαράγδα Καρύδη, τη σχέση του με τον Μάρκο Σεφερλή και την πίστη του στον Θεό.

«Συμβουλεύω την Σμαράγδα για επαγγελματικά θέματα κι εγώ την συμβουλεύομαι, όπως την κόρη μου και την πρώην σύζυγό μου. Η Σμαράγδα θέλει σπρώξιμο, θέλει ενίσχυση. Έτσι έγινε και με το Celebrity game night. Δεν είχε κάνει ποτέ ξανά παρουσίαση. Της φέρνει ο Λοΐζος την εκπομπή να τη δει. Κοιτάω εγώ την Αμερικάνα που την έκανε και της λέω “είσαι ηλιθία; θα είσαι καλύτερη”», είπε αρχικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

Για τον Μάρκο Σεφερλή και το ταλέντο του ανέφερε: «Θα έβλεπα τον Μάρκο Σεφερλή με ρόλο σε ταινία μου. Είναι πολύ ταλαντούχος ο Μάρκος απλά σέρνει ένα καράβι του εαυτού του, που δεν είναι εύκολο καράβι. Είχα γράψει μια ταινία “Ο ήλιος με δόντια” και ήθελα ο Μάρκος Σεφερλής να κάνει έναν μαγαζάτορα, απλά δεν έγινε ποτέ. Θα δούλευα με τον Μάρκο Σεφερλή απλά το brand name είναι τόσο μεγάλο, που δεν μπορεί να το αφήσει».

Όσον αφορά τη σχέση του με τους ανθρώπους αλλά και τη θρησκεία ο Θοδωρής Αθερίδης είπε: «Έχω λυμένα όλα τα θέματά μου με τους ανθρώπους. Είμαι έτσι από παιδί. Με τους ανθρώπους έχω πολύ καλή σχέση. Στους ανθρώπους βλέπω μόνο την καλή τους την πλευρά. Τα προβλήματα είναι σε εμένα, μέσα μου. Πιστεύω ότι η θρησκεία είναι θεραπευτική μέθοδος. Για τον πνευματικό μου, θα έπρεπε να κλαίω και να οδύρομαι, όταν πέθανε αλλά το αντίθετο… χάρηκα για αυτόν, πήγε πάντα εκεί που ήθελε. Θέλω στον τάφο μου να γράφει ”ρε παιδιά ο Θοδωρής κουνιέται”».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ