Ο Θοδωρής Φέρρης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στον Instagram αναδημοσίευσε την ανάρτηση του κέντρου που εμφανίζεται, όπου εξηγούσε ότι θα υπάρχει αναβολή των εμφανίσεων του καλλιτέχνη καθώς είναι θετικός στον ιό.

Όπως είναι φυσικό, το κέντρο θα αντικαταστήσει τον τραγουδιστή μέχρι να επιστρέψει υγιής στο σχήμα και ο καλλιτέχνης που θα αναλάβει να τραγουδήσει στη θέση του θα είναι ο Stan.

Η ανακοίνωση του Romeo club αναφέρει: 

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε την αναβολή των προγραμματισμένων εμφανίσεων του καλλιτέχνη μας Θοδωρή Φέρρη στο νυχτρινό κέντρο της παραλιακής ΡΟΜΕΟ. 

Αρχές της εβδομάδας διαγνώσηκε έπειτα από συνεχείς δειγματοληψίες θετικός στον κορονοϊό.  Την ερχόμενη Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου και Σάββατο 1 Ιανουαρίου εφόσον η κατάσταση της υγείας του είναι καλή θα βρίσκεται και πάλι κοντά μας για να διασκεδάσουμε παρέα τις τελευταίες μέρες του έτους. 

Με την σειρά μας, του ευχόμαστε καλή ανάρρωση, καλή δύναμη και υγεία! Την θέση του θα αναπληρώσει ο Stan Αντιπαριώτης που θα μας διασκεδάσει με τις μεγάλες του επιτυχίες! Μαζί του η Κατερίνα Λιόλιου, ο Γιάννης Γρόσης, η Ανδρομάχη και η Ματίνα Ζάρα.  Μόνο για αυτήν την Παρασκευή 24 και Σάββατο 25 Δεκεμβρίου».

Ο Θοδωρής Φέρρης δημοσίευσε και από το προφίλ του την ανάρτηση του νυχτερινού κέντρου και έγραψε: «Ανυπομονώ να βρεθώ σύντομα ξανά κοντά σας! Καλές γιορτές με υγεία πάνω απ’ όλα ..!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ